Ταινίες στην τηλεόραση (27/1): Φονική καταιγίδα

Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν στην τηλεόραση για την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου - Έρχεται η Φονική Καταιγίδα. 

Ταινίες στην τηλεόραση (27/1): Φονική καταιγίδα

Kανάλι: Alpha - 23:00

Φονική Καταιγίδα

Υπόθεση: Ο Μπο (Τζον Τραβόλτα) είναι ένας έμπειρος εναερίτης, που με κίνδυνο της ζωής του φροντίζει καθημερινά να αποκαθιστά τις βλάβες που προκύπτουν στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος της περιοχής.
Ο Μπο Γκίνερ και η εκκεντρική ομάδα του αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν τις γραμμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Η ομάδα εργάζεται σε ένα πεδίο εκατοντάδων χιλιομέτρων, βρισκόμενοι στον αέρα, κουβαλώντας καλώδια μέχρι 500.000 βολτ.

Μόνη του οικογένεια η ανιψιά του, Μπέιλι (Κέιτ Μποσγουόρθ), της οποίας έχει αναλάβει τη φροντίδα μετά τον θάνατο του, επίσης εναερίτη, αδελφού του εν ώρα εργασίας.

Όνειρό του είναι να την βοηθήσει να σπουδάσει, ώστε να ξεφύγει από την προδιαγεγραμμένη ζωή της κοινότητας, αλλά και από το βαρύ φορτίο του παρελθόντος. Καθώς όμως η Μπέιλι ερωτεύεται τον Ντάνκαν (Ντέβον Σαγουα), που μόλις προσλήφθηκε στην ομάδα των εναεριτών, το όνειρο του Μπο αρχίζει να διαλύεται και σύντομα θα γίνει εφιάλτης, όταν μια φονική καταιγίδα αρχίσει να απειλεί την πόλη τους.

Καθώς η απειλή μετατρέπεται σε συναγερμό, τότε ο Μπο, ο Ντάνκαν –τον οποίο ο Μπο δε συμπαθεί καθόλου- και η υπόλοιπη ομάδα καλούνται να υπερβούν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τις εμμονές και τις φοβίες τους, προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί…

Ηθοποιοί: Τζον Τραβόλτα, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ντέβον Σάουα, Τζούλι Μπενζ, Ζιλ Μπιλόους, Ράιαν Ρόμπινς, Σάρον Στόουν.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Χακλ

Σενάριο: Πρίμο Μπράουν Μάρβιν Πίαρτ Πίτερ Χόρτον Τσαντ Ντέμπια

- - - - -

Το Καρφί

Κανάλι: ΟPEN 03:30

Υπόθεση: Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους (Dwayne Johnson) συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον (Rafi Gavron) δέχεται ελάχιστη ποινή δεκαετούς κάθειρξης όταν συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, το οποίο χωρίς να γνωρίζει περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες.

Όταν ο Τζέισον απορρίπτει μια προσφορά από την πολιτικά φιλόδοξη Γενική Εισαγγελέα Τζοάν Κίγκαν (Susan Sarandon) για μείωση της ποινής του κατασκευάζοντας αποδεικτικά στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, ο Τζον ζητά από την Κίγκαν να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών για να βρει τα στοιχεία που ζητά.

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Σούζαν Σαράντον, Μπάρι Πέπερ.,

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουώ

Σενάριο: Τζαστιν Χέιθ Ρικ Ρόμαν Γουώ

- - - - -

Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες Maze Runner: The Scorch Trial

Κανάλι: ΟPEN - 21:00

Υπόθεση: Η ιστορία της ταινίας λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τα γεγονότα της πρώτης, με τον Τόμας και τους άλλους Γκλέιντερς οι οποίοι μόλις έχουν δραπετεύσει από τις εγκαταστάσεις της πανίσχυρης World Catastrophe Killzone Department (W.C.K.D.), η οποία τους είχε φυλακισμένους.

Ο Τόμας και οι τολμηροί σύντροφοί του έχουν βγει πια από τον εφιαλτικό Λαβύρινθο αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με την μεγαλύτερή τους πρόκληση μέχρι τώρα: την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Όσο φιλόξενοι και περιποιητικοί κι αν είναι οι άνδρες που τους περισυνέλεξαν μετά την απόδρασή τους, ο Τόμας δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη τις αμφιβολίες του σχετικά με τα αληθινά τους κίνητρα.

Σιγά-σιγά εκείνος και οι φίλοι του συνειδητοποιούν ότι ο έξω κόσμος κρέμεται από μια κλωστή και ότι μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο περιμένει όλους όσοι μείνουν πίσω στην απέραντη ερημωμένη περιοχή της Πύρινης Γης.

Καθώς τρέχουν μέσα στην έρημο και σε κατεστραμμένες πόλεις, πρέπει να ξεφύγουν από τους στρατιώτες της WCKD και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους των Πύρινων Δοκιμασιών, ενός ερημωμένου τοπίου γεμάτο με επικίνδυνα εμπόδια.

Σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, οι πρωταγωνιστές θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καινούρια αρχή, χωρίς όμως να υποπτεύονται ότι μερικές φορές η αλήθεια είναι πιο σκληρή από το ψέμα.

-Η τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς με τίτλο Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία, κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου 2018.

-Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 27 Οκτωβρίου 2014 μέσα και γύρω από την πόλη Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού και ολοκληρώθηκαν στις 27 Ιανουαρίου 2015, διαρκώντας συνολικά 94 μέρες.

-Έφτασε συνολικά τα $312.3 εκατομμύρια παγκοσμίως, έχοντας ως προϋπολογισμό $61 εκατομμύρια

Ηθοποιοί: Ντίλαν Ο'Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, Τζιανκάρλο Εσποσίτο, Έινταν Γκίλεν, Κι Χονγκ Λι, Μπάρι Πέπερ, Λίλη Τέιλορ, Πατρίσια Κλάρκσον,

Σκηνοθεσία: Ουές Μπαλλ

Σενάριο: Τ.Σ. Νόουλιν