The Walking Dead: Το τρέιλερ για τα τελευταία έξι επεισόδια του 10ου κύκλου! (vid)

Δείτε το τρέιλερ για τα τελευταία έξι επεισόδια του 10ου κύκλου του The Walking Dead

The Walking Dead: Το τρέιλερ για τα τελευταία έξι επεισόδια του 10ου κύκλου! (vid)

Το AMC κυκλοφόρησε το επίσημο χορταστικό trailer για τα τελευταία έξι επεισόδια που απέμειναν στην 10η σεζόν του The Walking Dead και θα σας προετοιμάσουν για την αρχή του τέλους. Πρόκειται για ένα αρκετά έντονο και καταιγιστικό σε σημείο trailer γεμάτο με σκηνές που θα συζητηθούν από τους γνώστες της σειράς, όπως η επανένωση του Negan με το μπαστούνι του, την Lucille, σίγουρα όμως θα αφήσει πολλά ερωτηματικά γεμάτα ίντριγκα.

Η 10η σεζόν αναγκάστηκε να καθυστερήσει λόγω του κορoνοϊού και τα νεότερα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 28 Φεβρουαρίου. Έπειτα θα αρχίσει η αναμονή για την 11η και τελευταία σεζόν του "Walking Dead" η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2022 και θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη στο παρελθόν, με 24 επεισόδια.

Ήδη γνωρίζουμε πως το σύμπαν του TWD δεν τελειώνει εδώ, καθώς το AMC ετοιμάζει ένα ακόμη spinoff σόου με πρωταγωνιστές τους Daryl Dixon και Carol Peletier, που τους υποδύονται οι Νόρμαν Ρίντους και Μελίσα ΜακΜπράιντ, το οποίο θα βγει στον αέρα το 2023. Στο τιμόνι αυτού του σόου θα δούμε την ήδη showrunner του "Walking Dead", Άντζελα Κανγκ μαζί με τον Σκοτ M. Γκιμπλ.

Απολαύστε το trailer του τρίτου μέρους της 10ης σεζόν του The Walking Dead.

Πηγή: unboxholics.com