Και τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο σύμπαν του «Dungeons & Dragons»!

Το «Dungeons and Dragons» δεν θα μεταφερθεί μόνο στη μεγάλη οθόνη αλλά ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά του και από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Και τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο σύμπαν του «Dungeons & Dragons»!

Τελικά φαίνεται πως το «Dungeons and Dragons» δεν θα μεταφερθεί μόνο στη μεγάλη οθόνη αλλά ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά του και από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το ίδιο στούντιο που θα γυρίσει την ταινία και μάλιστα από τον δημιουργό του «John Wick» Ντέρεκ Κόλσταντ.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Κόλσταντ γράφει το σενάριο μιας live action τηλεοπτικής μεταφοράς του διάσημου pen and paper RPG για την Paramount και το στούντιο της Hasbro, eOne, το οποίο είναι υπεύθυνο και για την κινηματογραφική μεταφορά του D&D με πρωταγωνιστή τον Κρις Πάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη σειρά του Κόλσταντ δεν είναι η μοναδική η οποία ετοιμάζεται από το στούντιο καθώς ψάχνει περισσότερους σεναριογράφους για να γράψουν κι άλλες σειρές πάνω στο σύμπαν του «Dungeons & Dragons».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για την πλοκή της σειράς, τους πρωταγωνιστές της ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ πρόκειται για την πρώτη επίσημη σειρά η οποία βασίζεται στον κόσμο του D&D μετά και από την σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Dungeons & Dragons» η οποία προβλήθηκε από το 1983 ως το 1985. Το «Dungeon & Dragons» δημιουργήθηκε το 1975 από τους Γκάρι Γκάιραξ και Ντέιβ Άρνεσον και κατάφερε να γεννήσει μια ολόκληρη βιομηχανία παιχνιδιών βασισμένη στο Role Playing (RPG).

Πηγή: flix.gr