Συνεχίζει με Λυκουρόπουλο και… Super League 2 η ΕΡΤ

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος για 4η σεζόν στο «τιμόνι» του αθλητικού τομέα της ΕΡΤ – Αρχίζουν οι μεταδόσεις της Super League 2 και της Volley League, έρχεται το Προολυμπιακού τουρνουά γυναικών στο Πόλο και το… ertsports.gr.

Συνεχίζει με Λυκουρόπουλο και… Super League 2 η ΕΡΤ

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος παραμένει στη διεύθυνση του αθλητικού τομέα της ΕΡΤ μετά τη σχετική εισήγηση του διευθυντή προγράμματος, Κώστα Παπαβασιλείου. Μάλιστα παραμένει στη συγκεκριμένη θέση για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, κάτι που δεν είναι σύνηθες και που προφανώς αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς του.

Το δεδομένο είναι ότι το περιμένει και πάλι αρκετή δουλειά. Άλλωστε από το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, αρχίζουν οι μεταδόσεις των αγώνων της Super League 2. Κάθε Σαββατοκύριακο, στην ΕΡΤ3 θα προβάλλονται δύο αγώνες –ένας το Σάββατο ένας την Κυριακή- στις 14:45. Η αρχή γίνεται το Σάββατο με τον αγώνα Παναχαϊκή – Τρίκαλα ενώ την Κυριακή θα μεταδοθεί η αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη.

Τηλεοπτικός αγώνας θα υπάρχει και όταν γίνονται αγώνες της Super League 2, Τετάρτη. Μάλιστα, το ματς που θα είναι τηλεοπτικό θα αρχίζει στις 15:30 αλλά μισή νωρίτερα θα μεταδίδεται το pre-game και μετά τη λήξη, το post-game.

H Volley League, το πόλο και... ertsports.gr

Δεν θα έχει όμως μόνο ποδόσφαιρο το αθλητικό της ΕΡΤ. Θα υπάρχουν και αγώνες της Volley League. Μάλιστα η αρχή γίνεται απόψε, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, με την αναμέτρηση Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός από την ΕΡΤ3.

Τόσο από την ΕΡΤ3 όσο και από την ΕΡΤSPORTS, η οποία «μετακόμισε» στο ΕΡΤFLIX, θα μεταδίδονται και οι αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουά γυναικών στο Πόλο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Τεργέστη (19-24 Ιανουαρίου) και στον τουρνουά έχει προκριθεί η Εθνική γυναικών.

Εκτός των άλλων, αρχίζει άμεσα και η ανανέωση της ιστοσελίδας, με το ertsports.gr να γίνεται το αθλητικό site της ΕΡΤ.