Netflix: Πού βρίσκεται η 4η σεζόν του Cobra Kai; Tι αποκάλυψαν οι συντελεστές της σειράς

Το Cobra Kai, η συνέχεια του Karate Kid που δοξάστηκε στα 80's, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου στο Netflix - Τι θα δούμε στην 4η σεζόν.

Netflix: Πού βρίσκεται η 4η σεζόν του Cobra Kai; Tι αποκάλυψαν οι συντελεστές της σειράς

Για όλους εσάς που είδατε με κομμένη την ανάσα την 3η σεζόν του Cobra Kai και κατάπιατε μεμιάς όλα τα επεισόδια, θα αναρωτιέστε τι θα γίνει μετά. Ήδη εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως το άκρως επιτυχημένο σόου που εκτόξευσε τη δημοφιλία του χάρις το Netflix θα συνεχίσει για 4η σεζόν.

Οι showrunners του Cobra Kai, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, μίλησαν στο TV Line για το τι μέλλει γενέσθαι και σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο 4ος κύκλος, με τα νέα να είναι άκρως ενθαρρυντικά για τους εκατομμύρια fans. "Τα περισσότερα επεισόδια είναι ήδη γραμμένο και έχουμε βρει το πώς θα κινηθεί η επόμενη σεζόν" δήλωσαν χαρακτηριστικά, ενώ μίλησαν και για την επιθυμίας τους να δημιουργήσουν spinoff σειρές του Cobra Kai.

"Ελπίζουμε να επεκτείνουμε το σύμπαν του Karate Kid και να ενδυναμώσουμε τη fanbase, οπότε αυτό το story θα συνεχίσουμε. Πράγματι έχουμε σκεφτεί πως θα τελειώσει το Cobra Kai και το συγκρίνουμε πάντοτε με το αγαπημένο μας σόου το "Breaking Bad" και πως κατάφερε να συνεχίσει την ιστορία με το "Better Call Saul" και το "El Camino".

O Schlossberg συγκεκριμένα δήλωσε πως υπάρχουν πιθανότητες: Εάν κοιτάξετε τις καριέρες μας, πάντα είχαμε τα sequels. Λατρεύουμε τους χαρακτήρες αυτούς. Κάθε μετάλλαξη για ένα spinoff ή εμβάθυνση στον εκάστοτε χαρακτήρα περνάει από το μυαλό μας. Όλα έχουν να κάνουν με το να γίνει με τον σωστό τρόπο και να είναι στα ίδια επίπεδα ποιότητας με το Cobra Kai. Πάντα σκεφτόμαστε με το Karate Kid στο μυαλό και αυτή η πιθανότητα σίγουρα υφίσταται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η 4η σεζόν του Cobra Kai δε θα αργήσει πέραν του παράγοντα "κορoνοϊός" αφού ήδη είναι έτοιμη να γυριστεί ουσιαστικά. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο spinoff του Cobra Kai και αν ναι με ποιους χαρακτήρες;

Πηγή: unboxholics