Καζαντζάκης, Voice ή «Έλα και θα δεις»; Ο νικητής στη μάχη τηλεθέασης μεταξύ ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, MEGA

Δείτε τι τηλεθέαση έκανε ο ΣΚΑΪ με το Voice, ο ΑΝΤ1 με την ταινία «Καζαντζάκης» και το MEGA με την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις» . Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής.

Καζαντζάκης, Voice ή «Έλα και θα δεις»; Ο νικητής στη μάχη τηλεθέασης μεταξύ ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, MEGA

Μια τηλεοπτική αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το Voice επέστρεψε στην τηλεόραση την Παρασκευή με νέα μέρα προβολής. Απέναντί του βρήκε την ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή με όσα θετικά ή αρνητικά έχουν ακουστεί στο παρελθόν γι' αυτή.

Μια αναμέτρηση τηλεθέασης μεταξύ του ΣΚΑΪ, που προβάλει το Voice of Greece, του ΑΝΤ1 με τον «Καζαντζάκη» του Γιάννη Σμαραγδή αλλά και την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA, «Έλα και θα δεις».

Οι μετρήσεις

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, το Voice κέρδισε την πρωτιά. Πανηγύρισε τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο με ποσοστά 19,8% και 23,6% αντίστοιχα.

Το κινηματογραφικό φιλμ «Καζαντζάκης» σημείωσε επίσης υψηλά νούμερα τηλεθέασης αποσπώντας το 17,7% του δυναμικού κοινού και το 17,6% στο γενικό σύνολο.

Όσον αφορά την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις» σημείωσε ποσοστά 2,5% στο δυναμικό κοινό και 3,3% στο γενικό σύνολο.