Εισβολή στο Καπιτώλιο: Η «Ζήνα» απάντησε στις θεωρίες συνωμοσίας του «Ηρακλή» (pics)

Ο ηθοποιός Κέβιν Σορμπό («Ηρακλής») με ανάρτησή του στο Twitter, υποστήριξε ότι αυτοί που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο δεν μοιάζουν με πατριώτες και έλαβε... πληρωμένη απάντηση από την Λούσι Λόουλες («Ζήνα»).

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Η «Ζήνα» απάντησε στις θεωρίες συνωμοσίας του «Ηρακλή» (pics)

Στον Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Σόρμπο, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Ηρακλή», απάντησε με τον καλύτερο τρόπο η Λούσυ Λόουλες, η τηλεοπτική «Ζήνα», για την εισβολή στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Twitter, υποστήριξε ότι αυτοί που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο δεν μοιάζουν με πατριώτες.

Πιο συγκεκριμένα, αναδημοσιεύοντας ένα άλλο tweet που υποστήριζε την ίδια θέση, σχολίασε: «Δεν μου μοιάζουν και πολύ πατριώτες».

Η Λούσι Λόουλες γνωστή ως Ζήνα απάντησε με αιχμηρό ύφος στις θεωρίες συνωμοσίας του άλλοτε τηλεοπτικού αστέρα: «Δεν είναι πατριώτες, είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σου, τρομοκράτες, ηθοποιοί της QAnon. Είναι εκείνοι οι κόπανοι που βγαίνουν έξω και κάνουν άσχημα πράγματα, μετά από κάλεσμα ανθρώπων σαν εσένα που τους αρέσει να τους κουρδίζουν σαν παιχνίδια και τους αφήνουν να κάνουν ό,τι χειρότερο μπορούν».