Ταινίες στην τηλεόραση (8/1): Οι ρυθμιστές, Απρόσκλητος επισκέπτης, Ο θησαυρός του μικρού νησιού

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (8/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (8/1): Οι ρυθμιστές, Απρόσκλητος επισκέπτης, Ο θησαυρός του μικρού νησιού

Στις 20:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Ο θησαυρός του μικρού νησιού». Τα αδέρφια Άντυ και ο Μαρκ βρίσκονται σε ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν την χαμένη περιουσία της οικογένειας τους, αποφασίζουν να σχεδιάσουν ένα κυνήγι θησαυρού.

Τα δύο αδέλφια είναι σε αυτή την περιπέτεια μαζί με τον αντικοινωνικό θείο τους. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι το νησί κρύβει το χαμένο θησαυρό, που μόνο εκείνα μπορούν να εντοπίσουν. Θα τα καταφέρουν πριν να είναι αργά;

Ηθοποιοί: Τζάστιν Κέλι,Μπέντζαμιν Στόκχαμ,Τζέισον Πάτρικ,Κάρι Έλγουες,Σελέστ Ντεζαρντάν,

Σκηνοθεσία: Τζόσεφ Ιτάγια

Σενάριο: Τζόσεφ Ιτάγια Έρικ Καρντόνα

Καζαντζάκης: Ο Σμαραγδής, το σχόλιο της Ακρίτα και η «αισθητική της ξυρισμένης αμασχάλης»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Οι ρυθμιστές». Ο Ντέιβιντ, ένας ικανότατος και πολλά υποσχόμενος, νέος πολιτικός, γνωρίζει τυχαία μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν προκειμένου να τους κρατήσουν χώρια.

Ο Ντέιβιντ μαθαίνει τελικά, πως οι άντρες αυτοί ονομάζονται «Ρυθμιστές» και είναι απεσταλμένοι της Μοίρας με αποστολή τους να εμποδίσουν, με κάθε τρόπο, τη σχέση μεταξύ των δύο νέων, καθώς κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε τη ροή της Αμερικανικής Ιστορίας και όχι μόνο! Ο Ντέιβιντ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει πειθήνια το πεπρωμένο, που οι άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα ρισκάρει τα πάντα, αδιαφορώντας για το όποιο κόστος.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 106 λεπτά

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Έμιλι Μπλαντ, Λίζα Θόρεσον, Μάικλ Κέλι, Τέρενς Σταμπ, Τζον Σλέιτερι

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Νόλφι

Το ίδιο κανάλι στις 23:15 θα δείξει την ταινία «Απρόσκλητος επισκέπτης». Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη.

Έχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούρια αρχή. Ένα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Έτος:2013

Διάρκεια: 92 λεπτά

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουϊνόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς

Σκηνοθεσία: Γκάρι Φλέντερ