Ολυμπιακός - Μέγκα Βελιγραδίου: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς

«Monday's against CoViD-19», απόψε με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μέγκα Βελιγραδίου με τηλεοπτική μετάδοση σε ελεύθερο κανάλι.

Ολυμπιακός - Μέγκα Βελιγραδίου: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς

«Monday's against CoViD-19», απόψε με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μέγκα Βελιγραδίου. Πρόκειται για μια σειρά φιλικών αγώνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού «Monday's against CoViD-19», ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε ενέργειες κατά του κορονοϊού.

Απόψε, φιλοξενούμενη των ερυθρολεύκων σε αυτή την προσπάθεια είναι η KK Mega Βελιγραδίου! Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ

Η KAE στη σχετική ενημέρωση είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω πανδημίας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται ως αυτονόητο χρέος της να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλει η Πολιτεία για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας, την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, καθώς και την ανάδειξη εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας.

Για τον λόγο αυτό κατάρτισε και θα υλοποιήσει ένα ξεχωριστό Κοινωνικό-Αθλητικό πρόγραμμα επίσημων αγώνων, το «Monday’s Game Night against COVID-19», το οποίο θα έχει έναν ακόμη στόχο: Να μπουν οι παίκτες και ο οργανισμός του Ολυμπιακού πρώτοι στον αγώνα κατά της διάδοσης του ιού μεταδίδοντας στους πολίτες όλα τα μηνύματα που στέλνουν οι επιστήμονες συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική προσπάθεια να ανακοπεί η πανδημία μέχρι να κυκλοφορήσει το εμβόλιο κατά του Covid19 και να βγούμε οριστικά νικητές από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια»

Πρόκειται για μια σειρά επίσημων φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού με αντίπαλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες. Αγώνων που θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα επιφυλάσσουν κάθε φορά και πολλές διαφορετικές εκπλήξεις. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν - κεκλεισμένων των θυρών - στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΕΡΤ για τη στήριξη της στην υλοποίηση της συγκεκριμένης προσπάθειας και, επιπλέον, την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων τους οποίους θα μεταδίδει απευθείας μέσω της ΕΡΤ3 προκειμένου να μπορούν να τους παρακολουθήσουν οι χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ τόσο στην Ελλάδα όσο και μέσω του ERTWorld σε όλο στον κόσμο....».