Ταινίες στην τηλεόραση (3/1): Σιωπηλός εχθρός, Johnny English, Ο Μάικ, ο Ντέιβ και οι φιλενάδες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (3/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (3/1): Σιωπηλός εχθρός, Johnny English, Ο Μάικ, ο Ντέιβ και οι φιλενάδες

Στις 21:00 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία «Johnny English». Όταν όλοι οι Βρετανοί πράκτορες σκοτώνονται σε τρομοκρατικό χτύπημα, αναλαμβάνει δράση ο Τζόνι Ίνγκλις, η ντροπή του τμήματος.

Με τη βοήθεια ωστόσο μιας όμορφης συναδέλφου και του πιστού βοηθού του, αποπειράται να ξεσκεπάσει τα σχέδια ενός μεγαλομανούς επιχειρηματία, ο οποίος εποφθαλμιά το θρόνο της Αγγλίας. Σάτιρα των ταινιών του Τζέιμς Μποντ με αρκετές κωμικές στιγμές, κάτω όμως των αρχικών προσδοκιών μας.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ

Παίζουν: Ρόουαν Άτκινσον, Τζον Μάλκοβιτς, Ναταλί Ιμπρούλια

Τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Ο Μάικ, ο Ντέιβ και οι φιλενάδες». Ο Μάικ και ο Ντέιβ είναι δύο αδέλφια με αδυναμία στα ξενύχτια και τα ξέφρενα πάρτι. Για να κάνουν καλή εντύπωση στον γάμο της αδελφής τους στη Χαβάη, βάζουν μια αγγελία στο ίντερνετ για να βρουν τις τέλειες συνοδούς.

Ενώ όμως το τελευταίο που θέλουν είναι να φέρουν σε δύσκολη θέση την οικογένειά τους, διαπιστώνουν πως οι κοπέλες που επέλεξαν τελικά θα τους βάλουν τα γυαλιά σε όλους τους τομείς.

Σκηνοθεσία: Τζέικ Ζιμάνσκι

Σενάριο: Άντριου Τζέι Κόεν

Πρωταγωνιστούν: Ζακ Έφρον, Άννα Κέντρικ, Όμπρεϊ Πλάζα, Άνταμ Ντεβίν κ.ά.

Έτος: 2015

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Star θα δείξει την ταινία «Σιωπηλός εχθρός». Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις, στέκεται η δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη.

Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλής τους, Gorlacon.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 90 λεπτά

Παίζουν: Όλγα Κιριλένκο, Ντόμινικ Ουέστ, Μάικλ Φασμπέντερ, Ντέιβιντ Μόρισεϊ, Ούλριχ Τόμσεν, Αξέλ Καρολίν

Σκηνοθεσία: Νιλ Μάρσαλ