Οι ταινίες της ημέρας (31/12): Ο Αδελφός του Άι Βασίλη, Paddington, Μόνος Στο Σπίτι 3

Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Ο Αδελφός του Άι Βασίλη έρχεται το μεσημέρι (15:45) στο STAR.

Οι ταινίες της ημέρας (31/12): Ο Αδελφός του Άι Βασίλη, Paddington, Μόνος Στο Σπίτι 3

STAR - 15:45

Ο Αδελφός Του Αϊ Βασίλη (Fred Claus)

?Χριστουγεννιάτικη κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2007. Πρόκειται για μια διασκεδαστική και τρυφερή κωμωδία με κεντρικούς ήρωες το Φρεντ Κλάους, τον αδελφό τού Αϊ Βασίλη, γνωστού και ως Σάντα Κλάους. Μεγαλωμένος στη σκιά του αδελφού του Νικ, o Φρεντ αποβάλει τη γιορτή των Χριστουγέννων από μέσα του και γίνεται στρυφνός. Κάποια στιγμή όμως, έναν μαγικό Δεκέμβρη όπου ο Φρεντ βρίσκεται στο Βορρά, έχοντας ταξιδέψει πρώτη θέση με τάρανδο, συνειδητοποιεί ότι ο αδελφός του ο Νικ, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, όταν ένας επιτήδειος προσπαθεί να ακυρώσει τα Χριστούγεννα μια για πάντα! Παίζουν: Βινς Βον, Πολ Τζιαμάτι, Κάθι Μπέιτς, Κέβιν Σπέισι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ρέιτσελ Βάις, Ελίζαμπεθ Μπανκς. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν. Διάρκεια: 103'.

18:00 - Paddington

Παιδική ταινία βρετανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2014. Οι περιπέτειες ενός περουβιανού αρκούδου, που έχει πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό. Ταξιδεύει από τις άγριες ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με στόχο και ελπίδα να βρει ένα φιλόξενο σπίτι για να μείνει. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι ακριβώς όπως τη φανταζόταν, δεν θα αργήσει να συναντήσει την ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μαμά και τα παιδιά της οικογένειας αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους. Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω - κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι τραβήξει την προσοχή του λάθους ανθρώπου, μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων. Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Τιμ Ντάουνι, Σάλι Χόκινς, Τζούλι Γουόλτερς. Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ. Διάρκεια: 84'.


21:00 - Μόνος Στο Σπίτι 3 (Ηοme Alone 3)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1997. Τέσσερις βιομηχανικοί κατάσκοποι αναζητούν ένα ανεκτίμητης αξίας μικροτσίπ, που περιέχει απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες. Εξαιτίας ενός μπερδέματος στο αεροδρόμιο του Σικάγο, η τσάντα με το μικροτσίπ, το οποίο είναι επιμελώς κρυμμένο μέσα σ' ένα τηλεκατευθυνόμενο παιδικό αυτοκινητάκι, καταλήγει στο σπίτι της κυρίας Χες. Καθώς οι αδίστακτοι απατεώνες ψάχνουν εξονυχιστικά την περιοχή, γίνονται αντιληπτοί από ένα γειτονόπουλο της κυρίας Χες, τον πανέξυπνο 8χρονο, Άλεξ Προύιτ. Ο Άλεξ σπεύδει να ενημερώσει τα αδέλφια και τους γονείς του πως κάτι δεν πάει καλά στην γειτονιά, κανείς όμως δεν τον πιστεύει. Στο μεταξύ, οι επικίνδυνοι κατάσκοποι διαπιστώνουν ότι το πολυπόθητο μικροτσίπ βρίσκεται πια στο σπίτι των Προύιτ αφού η κα Χες χαρίζει το παιδικό αυτοκινητάκι στον Άλεξ. Οι κατάσκοποι θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν το μικροτσίπ προτού οι πελάτες τους αντιληφθούν τι έχει συμβεί και αποφασίζουν να εισβάλλουν σε όλα τα σπίτια της γειτονιάς. Ο Άλεξ όμως είναι απόλυτα προετοιμασμένος για αυτή την επίσκεψη.Παίζουν: Άλεξ Ντι Λινζ, Όλεκ Κρούπα, Λένι Β

OPEN - 00:45

Βασιλικά Χριστούγεννα (A Royal Christmas)

Α' Προβολή. Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2014. Ο πρίγκιπας Λέοπολντ, γιος της Βασίλισσας Ισιδώρας και κληρονόμος του θρόνου της Κορδινίας, γυρνώντας από τις σπουδές του στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, φέρνει πίσω στην μητέρα του μια δυσάρεστη για εκείνη έκπληξη, την αρραβωνιαστικιά του. Το πρόβλημα της βασίλισσας είναι ότι η κοπέλα αυτή, είναι μια απλή μοδίστρα, ταπεινής καταγωγής. Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της να χαλάσει το ειδύλλιο αυτό. Θα καταφέρει, άραγε, η γλυκιά Έμιλυ να αλλάξει τη γνώμη της βασίλισσας και να δώσει ένα αίσιο τέλος στο παραμύθι της με τον πρίγκιπά της; Ηθοποιοί: Λέισι Τσάμπερτ, Στέφεν Χάγκαν, Τζέιν Σέιμουρ, Κάθριν Φλιν, Σάιμον Ντάτον. Σκηνοθεσία: Άλεξ Ζάμ. Σενάριο: Τζανίν Ντέιμιαν, Μάικλ Ντέιμιαν, Νιλ Ντρομπρόφσκι, Τίπι Ντρομπρόφσκι. Διάρκεια: 85'.