Στην Cosmote TV το Champions και Europa League - Kαι στο Mega το ματς της Τετάρτης;

Η Cosmote TV απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης για το Champions και Europa League 2021-24. Μαζί και του Europa Conference League. Στο  ΜΕGA  ενδέχεται ναμεταδίδεται το ματς Champions League της Τετάρτης

Στην Cosmote TV το Champions και Europa League - Kαι στο Mega το ματς της Τετάρτης;

Για την τριετία 2021/24 η Cosmote TV απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης των διοργανώσεων Champions League, Europa League αλλά και Europa Conference League, όπως αναφέρει το insider.gr

Nova: Πήρε Primera Division, Bundesliga - Τι έγινε με Champions, Europa και Conference League

Η διοργάνωση του Europa Conference League θα ξεκινήσει τη σεζόν 2021-2022 και σε αυτή σύμφωνα με τη θέση της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA, θα διαγωνίζονται και οι ελληνικές ομάδες.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Τετάρτης του Champions League θα προβάλλεται και σε ελεύθερο κανάλι που ακούγεται ότι είναι το Mega.

Η απόκτηση των δικαιωμάτων Champions League, Europa League είναι μια επιτυχία για την Cosmote Tv μετά την απώλεια της Primera Division και της Bundesliga τα δικαιώματα της οποίας απέκτησε η Nova.

Πρόκειται για τις δύο πιο δημοφιλείς και εμπορικές διασυλλογικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στον πλανήτη. Για την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Champions League και του Europa League, οι μεγάλοι τηλεοπτικοί πάροχοι κάθε χώρας ερίζουν προσφέροντας… χρυσάφι στην TEAM Marketing AG, την ελβετική εταιρεία που διενεργεί τη διαγωνιστική διαδικασία παραχώρησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων για λογαριασμό της UEFA.

Ο ΟΤΕ βρίσκεται σε διαδικασία μετασχηματισμού και βιώνει την επίδραση της πανδημίας που, σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο και CEO του Ομίλου, υπολογίζεται στα 100 εκατ. ευρώ για το 2020 λόγω lockdown, αναστολής δραστηριότητας επιχειρήσεων, απώλειας εσόδων από roaming – τουρισμό κλπ. Ο μεγαλύτερος όμιλος τηλεπικοινωνιακός-τεχνολογικός όμιλος της χώρας κινήθηκε ανταγωνιστικά για να διατηρήσει στο χαρτοφυλάκιό του τη “ναυαρχίδα” του αθλητικού περιεχομένου στην Ελλάδα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η αύξηση της συνδρομητικής της βάσης τα τελευταία χρόνια από όταν απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων Champions & UEFA League.

Στο τέλος του περασμένου Ιουνίου (τελευταία διαθέσιμα στοιχεία), ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών τηλεόρασης της COSMOTE TV ήταν 563 χιλιάδες.

Η NOVA πέτυχε πλέον όλο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2020-2021 να μεταδίδεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, όταν πριν την εξαγορά της διέθετε δικαιώματα για επτά ΠΑΕ. Στο τέλος του περασμένου Ιουνίου η συνδρομητική βάση pay tv της Nova έκλεισε στους 456 χιλιάδες, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών λιανικής και χονδρικής σε Ελλάδα και Κύπρο.