Netflix: Η 3η σεζόν του Cobra Kai έχει επιτέλους το πρώτο της επίσημο trailer

Να θυμάστε: Το Cobra Kai ποτέ δεν πεθαίνει - H πετυχημένη σειρά του Netflix, η συνέχεια του Karate Kid, επιστρέφει για 3η σεζόν.

Netflix: Η 3η σεζόν του Cobra Kai έχει επιτέλους το πρώτο της επίσημο trailer

Το Cobra Kai εδώ και αρκετούς μήνες φιλοξενείται σε νέα "τηλεοπτική στέγη" αυτή του Netflix, μετά την εξαγορά του από το YouTube. Οι δύο πρώτες σεζόν υπάρχουν ήδη διαθέσιμες στην υπηρεσία, με την 3η να έρχεται -όπως όλα δείχνουν- πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζατε.

Συγκεκριμένα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του Cobra Kai: Season 3 και θέλει να σας ανεβάσει την αναμονή στα ύψη. Σε περίπτωση που δεν είχατε παρακολουθήσει τη σειρά, τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα δεκαετίες από το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή των Daniel και Johnny, με την αντιπαλότητά τους να αναζωπυρώνεται. Το σόου είναι η απόλυτη συνέχεια των ταινιών του “Karate Kid”, που μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Xolo Maridueña, Ralph Macchio και William Zabka.

Στο trailer παρακάτω, θα δείτε πολλά αγαπητά πρόσωπα της σειράς, ενώ θα εστιάσει πολύ στον άσχημο τραυματισμό του Miguel, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα στο νοσοκομείο. Άλλωστε ξέρετε ότι «Το Cobra Kai ποτέ δεν πεθαίνει!».

Η επιστροφή του Cobra Kai για την 3η σεζόν θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου 2021 αποκλειστικά μέσα από τη "συχνότητα" του Netflix.

Πηγή: unboxholics