Ταινίες στην τηλεόραση (1/12): Parker, Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (1/12).

Ταινίες στην τηλεόραση (1/12): Parker, Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου

Στις 22:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου». Γιος του θρυλικού μποξέρ Απόλο Κριντ, ο οποίος γεννήθηκε μετά το θάνατο του πατέρα του, ο νεαρός Άντονις εγκαταλείπει την καλοπληρωμένη δουλειά του και αποφασίζει να κυνηγήσει καριέρα πυγμάχου. Μετακομίζει από το Λος Άντζελες στη Φιλαδέλφεια και με τα πολλά πείθει τον Ρόκι Μπαλμπόα να γίνει προπονητής του.

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Parker». Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός, ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρόμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους.

Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.