Ο «Φρέντι Κρούγκερ» στο «Stranger Things»!

Ο Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, ο γνωστός μας ως Φρέντι Κρούγκερ, θα παίξει στην τέταρτη σεζόν του «Stranger Things»

Ο «Φρέντι Κρούγκερ» στο «Stranger Things»!

Η πλοκή της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» παραμένει ένα μυστήριο. Ακόμα και αν γνωρίζουμε για την επιστροφή του Χόπερ αλλά και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου της σεζόν («The Hellfire Club»), τον τελευταίο καιρό το Netflix κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα όπου και ανακοίνωσε μερικές νέες προσθήκες στο καστ της σειράς, ανάμεσά τους και τον Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, γνωστό ως Φρέντι Κρούγκερ από τη θρυλική σειρά ταινιών «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες».

Σύμφωνα με δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο twitter, ο Ίνγκλαντ θα παίξει τον ρόλο του Βίκτορ Κριλ «έναν διαταραγμένο και τρομακτικό άντρα ο οποίος είναι φυλακισμένος σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο για έναν φρικιαστικό φόνο που διέπραξε τη δεκαετία του ’50». Αυτό από μόνο του μοιάζει έτοιμο να ξυπνήσει τους χειρότερους εφιάλτες στους κατοίκους του Χόκινς.

Μαζί με τον Ίνγκλαντ προστίθενται στο καστ και ο Τομ Γλατσίχα, ο Τζάκεν Χ’ Γκαρ από το «Game of Thrones», ο οποίος θα παίξει τον Ντιμίτρι, έναν Ρώσο φρουρό ο οποίος θα γίνει φίλος με τον Χόπερ, ο Νικολάι Ντουρίκο ως ένας Ρώσος λαθρέμπορος με αδυναμία στο φυστικοβούτυρο (Αλεξέι νο2;), ο Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ ως ένας άντρας που δουλεύει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, ο Εντουάρντο Φράνκο ως ένας τύπος που δουλεύει στο Surfer Pizza Boy και του αρέσει πολύ να καπνίζει χόρτο, και ο Τζόζεφ Κουίν ως ένας μεταλάς που «τρέχει» την τοπική κοινότητα του Dungeons & Dragons.

Παρά όλες αυτές τις ανακοινώσεις για το καστ ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» στο Netflix.

Πηγή: flix.gr