Ταινίες στην τηλεόραση (21/11): Thor 2: The dark world, Η αποπλάνηση ενός ξένου

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (21/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (21/11): Thor 2: The dark world, Η αποπλάνηση ενός ξένου

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Thor 2: The dark world». Ο Θορ καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν εχθρό, που τον καλύπτει ένα αρχαίο πέπλο μυστηρίου, παλαιότερο και από τους αιώνες. Όταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Μάλεκιθ, που έχει σκοπό να σπείρει παντού το χάος, ο Θορ καλείται να μπει στο πιο επικίνδυνο μέχρι τώρα προσωπικό μονοπάτι του. Άλλωστε, ούτε ο θεός Όντιν, ούτε ο Άσγκαρντ θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Σε αυτό το μονοπάτι, όμως, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ, αλλά και με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Στις 23:40 το Mega θα δείξει την ταινία «Η αποπλάνηση ενός ξένου». Η βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι («Ο χορός των τεράτων») και ο πολυβραβευμένος Μπρους Γουίλις («Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Τα δάκρυα του ήλιου») πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ μυστηρίου που θα σας καθηλώσει.

Όταν η ρεπόρτερ Ροβένα Πράις μαθαίνει ότι ο φόνος της φίλης της σχετίζεται με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρίας Χάρισον Χιλ, αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια για να βρει την αλήθεια. Προσλαμβάνεται λοιπόν στην εταιρία του Χιλ και από την άλλη φλερτάρει μαζί του στο διαδίκτυο, περικυκλώνοντάς τον από παντού. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το παιχνίδι ταυτοτήτων. Όσο πιο πολύ αγγίζει την αλήθεια, βλέπει τι μπορεί να κάνει κανείς για να την κρύψει.