Ταινίες στην τηλεόραση (1/11): Braveheart, Spiderman

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (1/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (1/11): Braveheart, Spiderman

Στις 21:00 το Mega θα δείξει την ταινία «Spiderman». Ενθουσιασμένος μετά την περιπέτειά του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει σπίτι του όπου ζει μαζί με τη θεία του, Μέι, περιμένοντας από τον μέντορά του Τόνι Σταρκ να του αναθέσει την επόμενη υπερηρωική αποστολή.

Ο Πίτερ προσπαθεί να γυρίσει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του και στους γύρω του ότι δεν να είναι μόνο ο ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς. Έτσι, όταν ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια του Βόλτσουρ, αποφασίζει να δράσει μόνος καθώς απειλείται ότι πιο σημαντικό έχει.

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Braveheart». Σκωτία, τέλη 13ου αιώνα. Στις μεγάλες πεδιάδες των μαχών ο νεαρός Γουίλιαμ Γουάλας θα δει τον πατέρα και τον αδελφό του να σκοτώνονται στο πεδίο της μάχης για την απελευθέρωση της πατρίδας τους από τους Άγγλους καταπατητές.

Όταν έπειτα από χρόνια γίνει μάρτυρας μιας ακόμα δολοφονίας, της αγαπημένης του Μάρον από Άγγλους στρατιώτες, τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την ήσυχη αγροτική ζωή του και να στραφεί με το σπαθί του εναντίον του εχθρού.