Τo «The Midnight Sky» του George Clooney απέκτησε ένα ιντριγκαδόρικο trailer - Έρχεται στο Netflix

Μια μυστήρια καταστροφή απειλεί τον George Clooney και άλλους αστροναύτες - Δείτε το trailer από το «The Midnight Sky».

Τo «The Midnight Sky» του George Clooney απέκτησε ένα ιντριγκαδόρικο trailer - Έρχεται στο Netflix

Ύστερα από το πολύ μικρό teaser για τη νέα sci-fi ταινία του George Clooney, το Netflix, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το “The Midnight Sky”. Το φιλμ λαμβάνει χώρα σε ένα post-apocalyptic σκηνικό, με τον Clooney εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, να έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Όλο το project είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο "Good Morning, Midnight" της Lily Brooks-Dalton, με το σενάριο να επιμελείται ο Mark L. Smith, του βραβευμένου με Όσκαρ, The Revenant. Ο Clooney θα υποδυθεί τον Augustine, όπου ως επιστήμονας έχει παραμείνει μόνος του στην Αρκτική και αγωνίζεται να αποτρέψει την επιστροφή της Sully και των άλλων αστροναυτών πίσω στη Γη, καθώς πλέον δεν έχει απομείνει τίποτα εκεί ύστερα από μια μυστηριώδη παγκόσμια καταστροφή.

Πλάι στον διάσημο ηθοποιό θα βρίσκονται και οι: Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Tiffany Boone και Demian Bichir.

Το The Midnight Sky θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix και σε επιλεγμένες κινηματογραφίες αίθουσες. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους.

Πηγή: unboxholics