Ταινίες στην τηλεόραση (15/9): Ο συνήγορος, Το κορίτσι του τρένου

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (15/9): Ο συνήγορος, Το κορίτσι του τρένου

Στις 23:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο συνήγορος». Ένας φιλόδοξος, όσο και άπληστος, δικηγόρος, γνωστός σε όλους ως «Συνήγορος», αναλαμβάνει να διεισδύσει στο σκοτεινό κόσμο των καρτέλς των ναρκωτικών. Σύντομα διαπιστώνει ότι οι νόμοι που ορίζουν αυτό το χώρο είναι πάνω από τους νόμους που εκπροσωπεί αυτός. Όταν στο παιχνίδι μπουν η ματαιόδοξη κοπέλα του, Λόρα, και ένα αινιγματικό ζευγάρι, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο Συνήγορος διαπιστώνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από αυτό είναι το πάει μέχρι τέλους.

Μισή ώρα αργότερα το Star θα δείξει την ταινία «Το κορίτσι του τρένου». Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή. Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα