Ταινίες στην τηλεόραση (11/9): Wanted, Η παραλία, Δίδυμοι Πύργοι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (11/9): Wanted, Η παραλία, Δίδυμοι Πύργοι

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Wanted». Υποδεχτείτε ένα νέο υπερήρωα, τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον, ένα συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή! Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα, άνευρα και ο ίδιος αποτελούσε την απόλυτη προσωποποίηση της αποτυχίας. Όταν όμως συναντά τη σέξι και δυναμική Φοξ, ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό τον Σλόαν. Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Δίδυμοι Πύργοι». Η αληθινή ιστορία της επιβίωσης δυο αστυνομικών, που παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Στις 23:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Η παραλία». Ο Ρίτσαρντ, ένας νεαρός Αμερικανός που στη διάρκεια των διακοπών του αναζητά την περιπέτεια και νέες εμπειρίες στην Μπανγκόκ, γνωρίζεται τυχαία με μια παρέα Γάλλων. Ένας από αυτούς θα του αποκαλύψει μέσα στις παραισθήσεις του λίγο πριν φύγει από τη ζωή την ύπαρξη ενός μυστικού παραδείσου, μιας κρυφής παραλίας αμόλυντης από τουρίστες, στον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Σύντομα, ο Ρίτσαρντ θα βρεθεί με τον χάρτη αυτής της παραλίας στα χέρια του και θα πείσει τους υπόλοιπους της παρέας να ταξιδέψουν σε αυτό το ονειρικό μέρος για να βιώσουν μια εμπειρία διαφορετική. Όταν φτάσουν όμως εκεί, θα διαπιστώσουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα είχαν φανταστεί.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.