Ταινίες στην τηλεόραση (8/9): The Rock, Intruders, Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίσεις πίσω

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (8/9): The Rock, Intruders, Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίσεις πίσω

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίσεις πίσω». Όταν ο συνταγματάρχης του στρατού Σούζαν Τέρνερ, συλλαμβάνεται για προδοσία, ο Ρίτσερ δε θα σταματήσει πουθενά μέχρι να αποδείξει την αθωότητα της και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από μία τεράστια κυβερνητική συνωμοσία που αφορά στη δολοφονία στρατιωτών.

Στις 23:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Τhe Rock». Απογοητευμένος από την αδιαφορία της αμερικανικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τις οικογένειες νεκρών στρατιωτών της ομάδας του, ο στρατηγός Φρανκ Χάμελ αποφασίζει να καταλάβει με τους άντρες του την υψίστης ασφαλείας φυλακή του Αλκατράζ. Κρατώντας ομήρους 83 τουρίστες, απειλεί να εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο στο Σαν Φρανσίσκο, αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά του. Το Πεντάγωνο και το F.B.I. αναζητούν λύση απεγνωσμένα. Για να αντιμετωπίσουν όμως άμεσα την κατάσταση, δεν έχουν άλλη λύση, από το να ζητήσουν τελικά τη βοήθεια ενός πρώην κρατουμένου αυτών των φυλακών, ο οποίος υπήρξε ο μοναδικός έγκλειστος που κατάφερε ποτέ να αποδράσει από εκεί.

Ένα τέταρτο μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Intruders». Η Άννα πάσχει από αγοραφοβία, σε σημείο, που ζει απομονωμένη και αρνείται κάθε είδους ανθρώπινη επαφή. Όταν τρεις εγκληματίες εισβάλλουν στο σπίτι της, η Άννα δεν βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει για να σωθεί. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν οι εισβολείς είναι ότι η αγοραφοβία δεν είναι το μόνο πρόβλημα της.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα