Το Netflix διαθέτει εντελώς δωρεάν ταινίες και σειρές - Δείτε ποιες είναι στη «free» λίστα

Η streaming υπηρεσία του Netflix σε μια κίνηση να ελκύσει νέους συνδρομητές προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές και μάλιστα από τις κορυφαίες της λίστας της.

Το Netflix διαθέτει εντελώς δωρεάν ταινίες και σειρές - Δείτε ποιες είναι στη «free» λίστα

Από το πουθενά το Netflix ξεκίνησε να διαθέτει μια πλειάδα σειρών και ταινιών του εντελώς δωρεάν και έτσι μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε θέλει μέσα από μια ειδική λίστα. Την προωθητική αυτή ενέργεια επιβεβαίωσε ο streaming γίγαντας στο TechCrunch και είναι διαθέσιμη σε πάνω από 200 χώρες, φυσικά συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σε δήλωση που εξέδωσε το Netflix αναφέρει πως πρόκειται για μια "νέα ενέργεια με σκοπό να προσελκύσει νέους συνδρομητές και να τους δώσει μια τέλεια εμπειρία". Η Watch for Free λίστα του Netflix περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων το υποψήφιο για Όσκαρ, The Two Popes με τους Anthony Hopkins και Jonathan Pryce, καθώς και την ταινία τρόμου που έγινε viral, το Bird Box με τη Sandra Bullock:

Stranger Things
Murder Mystery
Elite
The Boss Baby: Back in Business
Bird Box
When they See Us
Love is Blind
The Two Popes
Our Planet
Grace and Frankie

Βέβαια, όσον αφορά τις σειρές υπάρχει ένα "αλλά" και αυτό λέει πως θα μπορείτε να δείτε μόνο το πρώτο επεισόδιο από κάθε σειρά της λίστας, όπως το Stranger Things. Αφότου παρακολουθήσετε το επεισόδια σας μεταφέρει σε μια σελίδα για να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Επίσης, στην αρχή κάθε ταινίας υπάρχει μια 30 δευτερολέπτων διαφήμιση.

Είναι ένα μικρό τίμημα για κάποιους εάν θέλουν να δουν μερικές ταινίες νόμιμα και χωρίς επιπλέον χρέωση. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως την δωρεάν λίστα του Netflix μπορείτε να την παρακολουθήσετε μόνο μέσω σταθερών υπολογιστών με Windows, laptop και σε Android συσκευές, καθώς οι χρήστες του iOS δεν συμπεριλαμβάνονται.

Επιπλέον, η εταιρία δεν έχει διευκρινίσει εάν το εν λόγω περιεχόμενο θα είναι για πάντα δωρεάν εφεξής ή θα διατίθενται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για να παρακολουθήσετε και εσείς εντελώς δωρεάν μερικές από τις ταινίες και τα σόου του Netflix πατήστε εδώ.

Πηγή: unboxholics