Ταινίες στην τηλεόραση (27/8): Ο κανόνας της σιωπής, Transformers, Η πιο σκοτεινή ώρα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (27/8): Ο κανόνας της σιωπής, Transformers, Η πιο σκοτεινή ώρα

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ο κανόνας της σιωπής». Ερευνώντας μια ιστορία της δεκαετίας του ’70 που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ένας νεαρός δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα ενός επιτυχημένου δικηγόρου, ο οποίος είναι καταζητούμενος ως πολιτικός ακτιβιστής. Αυτό θα αναγκάσει τον τελευταίο να τραπεί σε φυγή και να προσπαθήσει να καθαρίσει μια και καλή το όνομά του.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Transformers». Ο πλανήτης Σάιμπερτρον κατοικείται από ρομπότ, τα Τρανσφόρμερς, τα οποία χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: τα καλά και δίκαια Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ και τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον. Όταν τα αποθέματα ενέργειας στον πλανήτη τους αρχίζουν να τελειώνουν, και οι δύο ομάδες καταλήγουν στη Γη, αναζητώντας νέες πηγές. Μεταμορφώνονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και πλοία και ένας μυστικός πόλεμος ξεκινά, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Γης.

Μία ώρα μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Η πιο σκοτεινή ώρα». Λίγες μέρες μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας της Μεγάλης Βρετανίας, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έρχεται αντιμέτωπος με μια από τις πλέον πολυτάραχες και καθοριστικές δοκιμασίες: να εξετάσει μια συνθήκη ειρήνης με τη ναζιστική Γερμανία ή να παραμείνει πιστός στα ιδεώδη του περί ελευθερίας της χώρας του. Οι ανίκητες ναζιστικές δυνάμεις συνεχίζουν την επέλαση τους στη Δυτική Ευρώπη και η απειλή για εισβολή στη χώρα είναι άμεση. Έχοντας απέναντι του έναν απροετοίμαστο λαό, έναν σκεπτικιστή βασιλιά αλλά και το ίδιο του το κόμμα, που συνωμοτεί εναντίον του, ο Τσόρτσιλ τελικά αντιστέκεται στην πιο δύσκολη ώρα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.