«Άγριες Μέλισσες»: Tι θα δούμε από τις 14 Σεπτεμβρίου

Tι θα δούμε από τις 14 Σεπτεμβρίου που ξαναρχίζει η προβολή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

«Άγριες Μέλισσες»: Tι θα δούμε από τις 14 Σεπτεμβρίου

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι το σίριαλ που σάρωσε σε τηλεθέαση τη σεζόν που πέρασε και πλέον ετοιμάζει το δεύτερο χτύπημά του στην prime time. Πολλά από αυτά που θα δούμε από τις 14 Σεπτεμβρίου κι έπειτα δεν τα έχουμε καν φανταστεί.

Στο επίκεντρο των γεγονότων στις Άγριες Μέλισσες θα βρεθούν οι τρεις αδελφές Σταμίρη, η ζωή των οποίων αλλάζει ραγδαία. Από τη μία η Δρόσω θα παλέψει με τα συναισθήματά της, καθώς δεν ήταν όσο εύκολο φανταζόταν να δώσει στην αδελφή της το παιδί που κουβαλούσε στα σπλάχνα της. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια, βλέπουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβούνται να την αφήσουν μόνη μην κάνει καμιά τρέλα. Εκείνη είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να εξαφανιστεί για πάντα από το Διαφάνι.

Από την άλλη, η Ασημίνα, όταν αποφάσιζε να συμμαχήσει με τη Μυρσίνη και να δεχτεί να μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου σαν να είναι δικό της, δεν πίστευε πως θα μεγάλωνε έναν Σέργιο Σεβαστό. Η απόφαση του Δούκα να πάρει ο εγγονός του το όνομα του αδικοχαμένου γιου του τη σοκάρει. Δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει εύκολα και δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του μωρού.

Στις Άγριες Μέλισσες, όμως, είναι η Ελένη αυτή που μπαίνει σε μια πραγματική κόλαση. Η αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως εκείνη είναι η δολοφόνος του Σέργιου την στέλνει στη φυλακή. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό My tv, η Ελένη δέχεται επίθεση από μεγάλη μερίδα των κατοίκων του Διαφανίου, όπως επίσης και των Σεβαστών, που ζητούν την εσχάτη των ποινών. Θέλουν η Ελένη να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τον θάνατο του γιου τους. Όσο η ίδια προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο κελί της φυλακής από επιθέσεις, οι αδελφές της έρχονται αντιμέτωπες με έναν κυκεώνα εξελίξεων.

Οι αδελφές Σταμίρη προσπαθούν να βοηθήσουν και να σώσουν την αδελφή τους και από την άλλη προσπαθούν να σώσουν ό,τι απέμεινε από τη δική τους ζωή. Άλλωστε, η Ασημίνα ζει ακόμη στο σπίτι των Σεβαστών, οι οποίοι πια το μόνο που ζητούν είναι δικαίωση στη μνήμη του Σέργιου.

Πηγή: zappit.gr