Ταινίες στην τηλεόραση (19/8): Παρθένος ετών 40, Οι λησταρχίνες

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (19/8): Παρθένος ετών 40, Οι λησταρχίνες

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οι λησταρχίνες». Η Σάρα είναι κόρη ενός πλούσιου τραπεζίτη, με ευρωπαϊκή παιδεία... Η Μαρία είναι κόρη μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας, που μάλλον δεν ξέρει και πολλά από savoir vivre Οι δυο τους έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μοιραστούν το ίδιο πεπρωμένο, ενώ οι αγεφύρωτες κοινωνικές τους διαφορές τις έχουν κάνει να μισούν η μία την άλλη. Μέχρι τη στιγμή που... η απόφαση ενός απεσταλμένου της New York Bank & Trust να αποσπάσει παρανόμως μεγάλα κομμάτια μεξικάνικης γης για να περάσει από εκεί ο καινούριος σιδηρόδρομος, τις μεταμορφώνει στο πιο αχτύπητο και... διαφορετικό δίδυμο λησταρχίνων που έχει γνωρίσει ποτέ η άγρια Δύση... Όσο για τους στόχους που επιλέγουν; Αποκλειστικά τα υποκαταστήματα της τράπεζας «Bank & Trust». Τιμωροί, εκδικητές ή απλώς... παράνομες; Πάντως, ο κόσμος του Μεξικού τις λατρεύει.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Παρθένος ετών 40». Ο 40χρονος Άντι εργάζεται ως λογιστής σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Είναι ένας μοναχικός άνθρωπος και εξακολουθεί να έχει κάπως παιδικά χόμπι καθώς του αρέσει να διαβάζει κόμικς, να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια, να τραγουδάει karaoke. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να τον θεωρούν «σπασίκλα». Όταν ανακαλύπτουν τυχαία πως δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στη ζωή του, στην αρχή τον κοροϊδεύουν αλλά στη συνέχεια αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να ενηλικιωθεί.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.