Ταινίες στην τηλεόραση (17/8): Into the Blue 2: The Reef, Όμηρος της μαφίας

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (17/8): Into the Blue 2: The Reef, Όμηρος της μαφίας

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Into the Blue 2: The Reef». Μια μεγάλη ευκαιρία φαίνεται πως παρουσιάζεται για την Ντάνι (Λόρα Βάντερβουρτ) και τον Σεμπαστιάν (Κρις Κάρμακ), όταν τους ζητείται έναντι ενός μεγάλου χρηματικού ποσού να ηγηθούν μιας ομάδας με αποστολή την εξερεύνηση του μαγικού και επικίνδυνου βυθού της Χαβάης. Δεν γνωρίζουν όμως πως κατά τη διάρκεια της αποστολής θα αντιμετωπίσουν κινδύνους που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, την αγάπη αλλά και τη θέλησή τους για ζωή.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Όμηρος της μαφίας». Οι αδελφοί Λίντελ, ο Μάικι και ο Τζέι Πι, είχαν μόνο ο ένας τον άλλο καθώς μεγάλωναν. Ως ενήλικες, ο Τζέι Πι έγινε ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας ενώ ο Μάικι έγινε ένας μικροαπατεώνας. Όταν ο Μάικι πέφτει θύμα απαγωγής και κρατείται για λύτρα από τον αδίστακτο εγκληματία Έντι Κινγκ, ο Τζέι Πι στρέφεται για βοήθεια στον παλιό φίλο του Σαλ, έναν σκληρό ντετέκτιβ.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.