Ταινίες στην τηλεόραση (16/8): Robocop 3, Ο κόκκινος δράκος, S.W.A.T. Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (16/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (16/8): Robocop 3, Ο κόκκινος δράκος, S.W.A.T. Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «S.W.A.T. Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης». Ο βετεράνος διοικητής Χόντο αναλαμβάνει να «στρατολογήσει» και να εκπαιδεύσει πέντε από τους καλύτερους αστυνομικούς του Λος Άντζελες, συγκροτώντας μια νέα «Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης». Πρώτη της αποστολή θα είναι να παραδώσει έναν επικίνδυνο «βαρόνο» ναρκωτικών στα χέρια των Ομοσπονδιακών. Όταν όμως εκείνος θα προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να τον ελευθερώσει, η Ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής.

Στις 21:45 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Robocop 3». Στο Ντιτρόιτ του 2028 ο οικογενειάρχης και αδιάφθορος αστυνομικός Άλεξ Μέρφι τραυματίζεται θανάσιμα, δίνοντας στην αδίστακτη πολυεθνική OmniCorp την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο ρομπότ-υπερασπιστή του νόμου και να αστυνομεύσει μ’ αυτόν τον τρόπο ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Ο κόκκινος δράκος». Η σύλληψη του διαβόητου Χάνιμπαλ Λέκτερ παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του. Έτσι, αμέσως μετά, ο Γουίλ Γκράχαμ, ειδικός ερευνητής του FBI βγαίνει σε πρόωρη σύνταξη. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τζακ Κρόφορντ, πρώην συνάδελφος του Γουίλ, τον επαναφέρει στην ενεργό δράση για την επίλυση μιας ακόμη μακάβριας υπόθεσης. Αυτή τη φορά, τα μέλη δύο οικογενειών βρέθηκαν διαμελισμένα και υπαίτιος είναι ένας serial killer με το παρατσούκλι «Νεράιδα των δοντιών».