Ταινίες στην τηλεόραση (15/8): Παν, Οι καταφερτζήδες, Η γοργόνα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (15/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/8): Παν, Οι καταφερτζήδες, Η γοργόνα

Στις 21:00 το Star θα δείξει την ταινία «Παν». Στη Βρετανία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο μικρός Πίτερ απάγεται από ιπτάμενους πειρατές!. Από τη μια στιγμή στην άλλη μεταφέρεται από το ορφανοτροφείο, στο οποίο μεγαλώνει, στη Χώρα του Ποτέ Εκεί θα γνωρίσει τη διασκέδαση και τον κίνδυνο αλλά και τους παράξενους κατοίκους της, όπως το νεαρό, ακόμα, Τζέιμς Χουκ και τη δυναμική Τάιγκερ Λίλι.

Μία ώρα μετά το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οι καταφερτζήδες».Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Ένα τέταρτο νωρίτερα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Η γοργόνα». Όταν ήταν παιδί, ο Άλαν θυμάται να τον σώζει από βέβαιο πνιγμό μια νεαρή γοργόνα μέσα στη θάλασσα. Χρόνια μετά, απογοητευμένος από την τελευταία του σχέση, ο Άλαν θα ξανασυναντηθεί μαζί της μέσα από περίπλοκες συμπτώσεις. Στην πραγματικότητα όμως, η γοργόνα είναι αυτή που αποφάσισε να τον ψάξει στην Νέα Υόρκη, αφού όταν η ουρά της στεγνώνει, τότε μπορεί να αναπτύσσει πόδια. Σύντομα, όμως θα πρέπει να αποφασίσει αν ο έρωτας της για τον Άλαν είναι τέτοιος που θα μπορούσε να μείνει μαζί του στην πόλη για πάντα ή να επιστρέψει στη θάλασσα…