Αυτοκτόνησε η 23χρονη Ντέζι Κόλεμαν (pic)

Η νεαρή Αμερικανίδα, Ντέζι Κόλεμαν, που η ιστορία βιασμού της είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix, αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών

Αυτοκτόνησε η 23χρονη Ντέζι Κόλεμαν (pic)

Αυτοκτόνησε την Τρίτη (04/08) η 23χρονη Ντέζι Κόλεμαν, η νεαρή που είχε καταγγείλει ότι βιάστηκε σε ηλικία 14 ετών από 17χρονο συμμαθητή της, σε πάρτι το 2012 στο Μέριβιλ, στο Μισούρι. Η κοπέλα είχε μιλήσει για την τραγική εμπειρία της στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie and Daisy» και είχε συγκινήσει με την ιστορία της.

Τη δυσάρεστη είδηση της αυτοκτονίας επιβεβαίωσε η μητέρα της, Μελίντα Μέλερ Κόλεμαν, μέσω Facebook. «Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μια καταπληκτική κόρη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Μακάρι να μπορούσα να έδιωχνα τον πόνο της» έγραψε μεταξύ άλλων. «Δεν το ξεπέρασε ποτέ» φέρεται να είπε στο TMZ.

Η Ντέζι Κόλεμαν αφαίρεσε τη ζωή της οκτώ χρόνια αφότου κατήγγειλε έναν συμμαθητή της για βιασμό. Μετά την επίθεση στο πάρτι η μητέρα της είχε καταθέσει ότι τη βρήκε έξω στη βεράντα, με βρεγμένα μαλλιά και φορώντας μόνο μπλουζάκι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Ο μαθητής, Μάθιου Μπαρνέτ, που ήταν τότε 17 ετών, συνελήφθη ωστόσο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν δύο μήνες αργότερα, καθώς ο εισαγγελέας της κομητείας Nodaway δήλωσε ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Ο δικηγόρος του Μπαρνέτ είπε ότι ο πελάτης του συνεργάστηκε με τις αρχές και υποστήριξε ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Εν τέλει ο Μπαρνέτ ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια επιτήρησης. Η οικογένεια της Κόλεμαν ισχυρίστηκε ότι δεχόταν απειλές και ότι οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου είχαν ... διασυνδέσεις με τις τοπικές Αρχές.

Η Κόλεμαν, που τελευταία είχε πάθος με τα τατουάζ, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπέστη εξευτελισμούς και πιέσεις από την τοπική κοινότητα, ενώ είχαν κυκλοφορήσει και μπλουζάκια που έγραφαν «Matt 1: Daisy 0».