Ταινίες στην τηλεόραση (7/8): Ανάλυσε το, Μπερδέματα στο Μπρόντγουεϊ, Η τελική μάχη

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (7/8): Ανάλυσε το, Μπερδέματα στο Μπρόντγουεϊ, Η τελική μάχη

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ανάλυσε το».Ένας άσημος ψυχαναλυτής, που ετοιμάζεται να κάνει το δεύτερο γάμο του, γίνεται άθελά του ψυχοθεραπευτής ενός διάσημου μαφιόζου, ο οποίος πρέπει να κρύψει από τη "φαμίλια" ότι πάσχει από κρίσεις άγχους και πανικού.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Μπερδέματα στο Μπρόντγουεϊ». Ο Άρνολντ είναι σκηνοθέτης στο Μπρόντγουεϊ, παντρεμένος και ερωτευμένος με την Ιζαμπέλα, μια πρώην πόρνη και νυν ηθοποιό. Ο Άρνολντ κάνει ό,τι καλύτερο για να προωθήσει την καριέρα της Ιζαμπέλα αλλά δεν γνωρίζει ότι την εντυπωσιακή κοπέλα, έχει ερωτευθεί και ο συνεργάτης του, Τζόσουα. Στο ερωτικό μπέρδεμα προστίθενται η σύζυγος του Άρνολντ και συμπρωταγωνίστρια της Ιζαμπέλα στο θέατρο αλλά και η ψυχολόγος μνηστή του Τζόσουα.

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Η τελική μάχη». Η χώρα της Σανταλού σπαράσσεται από έναν εμφύλιο πόλεμο που διαρκεί εδώ και επτά μήνες. Ο ψυχοπαθής δικτάτορας Μπίσον αρνείται να σταματήσει τις εχθροπραξίες και μάλιστα κρατά αιχμαλώτους τους οποίους απειλεί να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή. Μια διεθνής στρατιωτική ομάδα με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γουίλιαμ Γκιλ αναλαμβάνει να δώσει στον δικτάτορα τα λύτρα που ζητά για να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους. Όμως ο συνταγματάρχης Γκιλ αποφασίζει να τα βάλει προσωπικά με τον δικτάτορα και να τον νικήσει μια για πάντα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.