Ταινίες στην τηλεόραση (2/8): Ο ζωολογικός μας κήπος, Get smart, Robocop

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (2/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (2/8): Ο ζωολογικός μας κήπος, Get smart, Robocop

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Ο ζωολογικός μας κήπος». O Μπέτζαμιν είναι ένας χήρος πατέρας δύο παιδιών. Με τον ίδιο και την οικογένειά του να προσπαθούν ακόμα να ξεπεράσουν τον χαμό της γυναίκας του και μητέρας των παιδιών του, ο Μπέτζαμιν αποφασίζει να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι για να κάνει με την οικογένειά του μια νέα αρχή. Όταν όμως βρει την ιδανική νέα κατοικία θα μάθει ότι για να την αποκτήσει θα πρέπει να αγοράσει και να συντηρεί και… τον ζωολογικό κήπο που βρίσκεται πίσω της.

Στις 21:45 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Get smart». Αποστολή του είναι να ανατρέψει τη τελευταία προσπάθεια για παγκόσμια κυριαρχία της εγκληματικής οργάνωσης με την ονομασία «ΧΑΟΣ». Συνεργάτης του Σμαρτ θα είναι η πανέμορφη αλλά και "θανάσιμη" Πράκτορας 99, αλλά και ο διάσημος Πράκτορας 23. Μπορεί ο Σμαρτ να μην έχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μπορεί το οπλοστάσιό του να μη διαθέτει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει όμως ενθουσιασμό και πάθος, που επιφυλάσσουν απίστευτες καταστάσεις.

Ένα τέταρτο αργότερα το Open TV θα προβάλει την ταινία «Robocop».Στο Ντιτρόιτ του 2028 ο οικογενειάρχης και αδιάφθορος αστυνομικός Άλεξ Μέρφι τραυματίζεται θανάσιμα, δίνοντας στην αδίστακτη πολυεθνική OmniCorp την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο ρομπότ-υπερασπιστή του νόμου και να αστυνομεύσει μ’ αυτόν τον τρόπο ολόκληρες τις ΗΠΑ.