Ταινίες στην τηλεόραση (25/7): Το κυνήγι της ευτυχίας, ο Νεράιδος, Κατά λάθος έρωτας

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (25/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (25/7):  Το κυνήγι της ευτυχίας, ο Νεράιδος, Κατά λάθος έρωτας

Στις 20:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Το κυνήγι της ευτυχίας». Όταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και τον γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ.

Στις 21:00 το Star θα δείξει την ταινία «Ο Νεράιδος». Ο Ντέρεκ Τόμσον είναι ένας σκληρός, αμείλικτος παίκτης του χόκεϊ. Δεν είναι τυχαίο πως του έχει δοθεί το ψευδώνυμο "Tooth Fairy”, αφού οι αντίπαλοί του φεύγουν συνήθως χωρίς δόντια μετά τον αγώνα. Όταν όμως καταδικάζεται για κάποια πράξη του, έρχεται αντιμέτωπος με μια ιδιόμορφη τιμωρία: πρέπει να υποδύεται για μια εβδομάδα τη «νεράιδα των δοντιών», φορώντας φτερά και κουβαλώντας ένα «μαγικό ραβδί». Αρμοδιότητά του πλέον είναι να τρυπώνει σε σπίτια και να ανταλλάσσει κρυφά το δοντάκι, που φυλάει κάθε παιδί κάτω από το μαξιλάρι του, με ένα δώρο. Μέσα από την εμπειρία αυτή, ο Ντέρεκ ανακαλύπτει ξανά το παιδί μέσα του και μερικά από τα δικά του ξεχασμένα όνειρα.

Μία ώρα μετά ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Κατά λάθος έρωτας». Η Άλις, μια σερβιτόρα σε μικρή πόλη της επαρχίας, δέχεται κατά λάθος ένα… καρφί μέσα στο κεφάλι της. Το γεγονός, όμως, ότι δεν έχει ιατρική ασφάλεια, δεν βοηθά στην αφαίρεση του καρφιού, αφήνοντάς την έτσι μετέωρη σε μια κατάσταση με απρόβλεπτη συμπεριφορά και ερωτική διάθεση. Αυτό θα την οδηγήσει στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να λάβει μέρος σε μια εκστρατεία ενημέρωσης για αυτού του είδους τις ασθένειες, φέρνοντάς τη στο δρόμο ενός υποψήφιου βουλευτή. Ο έρωτάς της για τον Χάουαρντ Μπέρντγουελ θα είναι κεραυνοβόλος. Την ίδια στιγμή, ο Χάουαρντ, χωρίς να έχει ιδέα για όλα αυτά, αποφασίζει να τη βοηθήσει.