Ταινίες στην τηλεόραση (24/7): Ο ροζ πάνθηρας 2, Οδηγός αισιοδοξίας, Η χρηματαποστολή

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (24/7): Ο ροζ πάνθηρας 2, Οδηγός αισιοδοξίας, Η χρηματαποστολή

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ο ροζ πάνθηρας 2».Μια σειρά από ανεκτίμητους θησαυρούς, ανάμεσά τους και το διαμάντι "Ροζ Πάνθηρας", εξαφανίζονται και μια διεθνής επίλεκτη ομάδα ντετέκτιβ καλείται να βρει τον επιδέξιο δράστη. Ο Επιθεωρητής Κλουζό επιστρέφει για να ρίξει φως σ' άλλο ένα δισεπίλυτο έγκλημα.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας». Ο Πατ Σολατάνο, είναι ένας πρώην δάσκαλος, που έχει χάσει τα πάντα: τη δουλειά του, το σπίτι και τη γυναίκα του. Έχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του, αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή καθώς και την πρώην σύζυγό του. Το μόνο που θέλουν οι γονείς του Πατ είναι να σταθεί ξανά στα πόδια του. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει την Τίφανι, ένα μυστηριώδες κορίτσι με πολλά προβλήματα. Εκείνη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του και το μόνο που έχει να κάνει εκείνος είναι κάτι πολύ σημαντικό για να της το ανταποδώσει. Καθώς ο καιρός περνά, ένα αναπάντεχο δέσιμο δημιουργείται μεταξύ τους και σημάδια αισιοδοξίας αρχίζουν να παρουσιάζονται στις ζωές τους.

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Η χρηματαποστολή». Δυο ετεροθαλή αδέλφια που εργάζονται ως μυστικοί αστυνομικοί στο μετρό της Νέας Υόρκης ονειρεύονται να ληστέψουν τη χρηματαποστολή του τρένου, η οποία μεταφέρει καθημερινά τεράστια ποσά. Όμως το όνειρό τους «σκοντάφτει» σε δύο μεγάλα εμπόδια: πρώτον ότι είναι αστυνομικοί, και δεύτερον ότι το αφεντικό τους είναι πραγματικά σκληρό καρύδι και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Όταν μια νέα και γοητευτική συνάδελφος έρχεται στο προσκήνιο, ο ένας αδελφός την ερωτεύεται και αποφασίζει να ληστέψει τη χρηματαποστολή για να την εντυπωσιάσει.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.