Αυτό είναι το ανανεωμένο cast για την 4η σεζόν του Élite στο Netflix

To Netflix γνωστοποίησε το ανανεωμένο cast της δημοφιλής ισπανικής τηλεοπτικής σειράς «Elite», η οποία έχει χιλιάδες θαυμαστές στον κόσμο. Έτσι διαμορφώνεται το... ρόστερ για την 4η σεζόν.

 Αυτό είναι το ανανεωμένο cast για την 4η σεζόν του Élite στο Netflix

To Netflix ζεσταίνει το κλίμα παρά τις σαρωτικές αλλαγές που θα επέλθουν με την 4η σεζόν του Elite. Για αυτό και αποφάσισε πως είναι η ώρα να μας συστήσει στο ανανεωμένο cast, καθώς το συγκλονιστικό φινάλε της 3ης σεζόν που προβλήθηκε τον Μάρτιο έφερε απώλειες με αρκετούς βασικούς και λατρεμένους χαρακτήρες να τους αποχαιρετάμε και επίσημα.

Oι Ester Exposito (Carla), Danna Paola (Lu), Mina El Hammani (Nadia) και Jorge Lopez (Valerio) αποχώρησαν από το κολέγιο του "Las Encinas" για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ο καθένας τους.

Αυτοί που έμειναν πίσω δηλαδή οι Omar, Samuel, Guzman, Ander, Omar, Rebeca και Cayetana -η οποία έγινε η νέα επιστάτρια, θα συναντήσουν τις νέες εγγραφές του κολεγίου, καθώς αυτοί "αποτελούν μέλοι του σύμπαντος του Las Encinas, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο" όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Το Netflix δημοσίευσε την επίσημη φωτογράφηση των νέων χαρακτήρων τους οποιους υποδύονται οι: Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch και Diego Martín.

Δυστυχώς ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν του Élite, ωστόσο είναι γνωστό πως θα γυριστεί διαδοχικά με την 5η σεζόν.

Πηγή: unboxholics