Ταινίες στην τηλεόραση (21/7): Με το κεφάλι ψηλά, Gamer, Σιωπηλός εχθρός

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (21/7): Με το κεφάλι ψηλά, Gamer, Σιωπηλός εχθρός

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Με το κεφάλι ψηλά». Παραμελημένος από τη μητέρα του, ο μικρός Μαλονί υιοθετεί μια όλο και βιαιότερη συμπεριφορά, καταλήγοντας σε ένα αυστηρό εκπαιδευτικό κέντρο. Εκεί θα γνωρίσει τη νεαρή Τες, η οποία μαζί με μια δικαστικό και έναν κοινωνικό σύμβουλο είναι οι μόνοι που νοιάζονται και μπορούν να τον βοηθήσουν.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Gamer». Στο άμεσο μέλλον το βιντεογκέιμ «Slayers», στο οποίο παίκτες ελέγχουν θανατοποινίτες σε μια πραγματική μάχη επιβίωσης, κάνει θραύση. Ο διασημότερος «πρωταγωνιστής» του όμως, ο Κέιμπλ, καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και προσπαθεί να δραπετεύσει για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ερημίτης Κέρκυρας: Εκεί που «συναντήθηκαν» Οδυσσέας, Σέξπιρ και Μητσοτάκης

Την ίδια ώρα το Star θα προβάλει την ταινία «Σιωπηλός εχθρός». Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις, στέκεται η δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.