Ταινίες στην τηλεόραση (12/7): Αρμαγεδδών, Star Trek Beyond

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (12/7).

Ταινίες στην τηλεόραση (12/7): Αρμαγεδδών, Star Trek Beyond

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Star Trek Beyond». Σε μια αποστολή διάσωσης στο πιο μακρινό σημείο του διαστήματος, το USS Enterprise πέφτει σε ενέδρα του Κραλ, ενός αδίστακτου ορκισμένου εχθρού της Ομοσπονδίας.

Καταλήγοντας σ’ έναν αχαρτογράφητο εχθρικό κόσμο, ο Κάπτεν Κερκ, ο Σποκ και το πλήρωμα χωρίζονται χωρίς τρόπο διαφυγής. Μόνο η Τζάιλα, μία επαναστάτρια εξωγήινη πολεμίστρια, μπορεί να τους βοηθήσει να βρεθούν και πάλι και να βρουν έναν τρόπο να φύγουν από τον πλανήτη, σε μια μάχη ενάντια στον χρόνο, πριν ο θανατηφόρος στρατός του Κραλ ξεκινήσει έναν γενικευμένο γαλαξιακό πόλεμο.

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Αρμαγεδδών». Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σ’ αυτόν μια πυρηνική βόμβα!

Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα. Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές.