Ταινίες στην τηλεόραση (9/7): Η ληστεία του αιώνα, Η πεντάμορφη και το τέρας, Πάση θυσία

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (9/7): Η ληστεία του αιώνα, Η πεντάμορφη και το τέρας, Πάση θυσία

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Η ληστεία του αιώνα». Μια επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας του Λος Άντζελες προσπαθεί να συλλάβει μια συμμορία ληστών τραπεζών, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει την απόρθητη Ομοσπονδιακή Τράπεζα.

Μία ώρα μετά το ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας». Στη Γαλλία του 1810, μια νεαρή κοπέλα, θέλοντας να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αποφασίζει να ζήσει στον πύργο ενός ανθρωπόμορφου τέρατος, για να ανακαλύψει ότι εκείνο δεν είναι σκληρό και άκαρδο όπως αρχικά φαίνεται.

Στις 23:50 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Πάση θυσία». Δύο αδέλφια, που η τράπεζα κατέστρεψε την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή, αποφασίζουν να τα παίξουν όλα για όλα μέσα από ένοπλες ληστείες των υποκαταστημάτων της. Το παιχνίδι όμως «αγριεύει», όταν ο πιο σεβαστός και δημοφιλής αστυνομικός πράκτορας του Τέξας αποφασίζει να τους σταματήσει, λίγο πριν ο ίδιος αποσυρθεί από την υπηρεσία.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.