Ταινίες στην τηλεόραση (6/7): Απόλυτος κίνδυνος, Bullet to the head, Mr. Mercedes

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (6/7): Απόλυτος κίνδυνος, Bullet to the head, Mr. Mercedes

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Απόλυτος κίνδυνος». Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, η ηγεσία της χώρας περνά στα χέρια του Ρώσου πολιτικού Νεμέροβ, την εξέλιξη του οποίου παρακολουθεί στενά ο Τζακ Ράιαν, αναλυτής της CIA. Αντίθετα με τους ανώτερους αξιωματούχους της CIA, που είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά στις προθέσεις και τα σχέδια του καινούριου προέδρου της Ρωσίας, ο Ράιαν ισχυρίζεται πως ο Νεμέροβ δεν αποτελεί απειλή για τη διατάραξη των σχέσεων Ρωσίας – ΗΠΑ. Τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν απρόβλεπτη τροπή, όταν η Βαλτιμόρη πλήγεται ξαφνικά από πυρηνική έκρηξη!

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Bullet to the head». Ένας εκτελεστής και ένας αστυνομικός, των οποίων οι συνεργάτες δολοφονήθηκαν, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη Νέα Ορλεάνη προκειμένου να βρουν τους υπαίτιους των δολοφονιών.

Tα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει τη σειρά «Mr. Mercedes». Ο συνταξιούχος ντετέκτιβ Μπιλ Χοντς προσπαθεί να εξιχνιάσει την άλυτη υπόθεση του «κ. Mercedes», ο οποίος σκότωσε δεκαέξι ανθρώπους, πέφτοντας πάνω τους με μια κλεμμένη Mercedes. Εν τω μεταξύ, ο νεαρός ψυχοπαθής Μπράντι Χάρτσφιλντ, ο πραγματικός κ. Mercedes, επανεμφανίζεται. Αυτό που ξεκινά ως ένα διαδικτυακό παιχνίδι γάτας-ποντικιού μεταξύ των δύο σύντομα θα έχει θανατηφόρες πραγματικές συνέπειες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.