«Ωνάσης: Τα Θέλω Όλα» - Το πρώτο της επερχόμενης θεατρικής παράστασης (vid)

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στη θεατρική σκηνή η ζωή του μεγάλου Έλληνα επιχειρηματία, τον Οκτώβριο, στο Θέατρο Παλλάς.

«Ωνάσης: Τα Θέλω Όλα» - Το πρώτο της επερχόμενης θεατρικής παράστασης (vid)

Ο «πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου», ένα πανέξυπνο και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό, μεγάλος γόης της εποχής του, είναι κάποιες μικρές φράσεις για να χαρακτηρίσουν αυτόν τον άνδρα.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ήταν αναμφίβολα ο άνθρωπος που με το έργο του, σφράγισε το 2ο μισό του 20ου αιώνα. Σε ένα πρωτότυπο έργο, ο Σταμάτης Φασουλής έρχεται να μας παρουσιάσει αυτό τον τόσο σημαντικό Έλληνα και μέσα από τη θεατρική σκηνή να γνωρίσουμε καλύτερα τη ζωή του αλλά και όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του.

Από τον Οκτώβριο λοιπόν, στο Θέατρο Παλλάς, θα παρουσιαστεί η ταραχώδης ζωή ενός «κοφτερού» μυαλού που «διάβασε» την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

Στο διπλό ρόλο, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, ο Σταμάτης Φασουλής ως Αριστοτέλης Ωνάσης. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.