ΕΛΣ: Δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας «Τραβιάτα»

Για να γίνει η λυρική τέχνη, προσβάσιμη σε όλους.

ΕΛΣ: Δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας «Τραβιάτα»

Συνεπής στην κοινωνική της πολιτική, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) θα διαθέσει 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Τζουζέππε Βέρντι «Τραβιάτα» την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η ΕΛΣ προσφέρει τη δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή παραγωγή όπερας στο Ηρώδειο, με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους.

Η δημοφιλέστατη «Τραβιάτα» του Τζουζέππε Βέρντι παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο από την ΕΛΣ. Ο άτυχος έρωτας της «Κυρίας με τις καμέλιες» για τον Αλφρέντο Ζερμόν, όπως τον εμπνεύστηκε και τον μελοποίησε ο Τζουζέππε Βέρντι μέσα από μελωδίες μοναδικής δύναμης, οι οποίες γράφονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά, θα ζωντανέψει σε μια νέα παραγωγή σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου -στο οπερατικό του ντεμπούτο. Πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι μονωδοί με διεθνή καταξίωση.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της Τραβιάτας –με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας– θα γίνει στα ταμεία της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα / τηλ. κέντρο: 2130885700), τις εξής μέρες και ώρες:


  • Τετάρτη 24 Ιουλίου, από τις 11.00 έως τις 18.00
  • Πέμπτη 25 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 16.00

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

Πηγή: Naftemporiki.gr