Οι θεατρικές πρεμιέρες της Παρασκευής 21/12

Δείτε ποιες νέες παραστάσεις ανοίγουν την αυλαία τους στο κοινό από 12 Δεκεμβρίου 2019

Οι θεατρικές πρεμιέρες της Παρασκευής 21/12

Σταχτόπουτα, από τα μπαλέτα του Μόντε Κάρλο

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Χριστούγεννα με λάμψη και μαγεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Τα φημισμένα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο από τις 21 έως τις 29 Δεκεμβρίου θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με τη Σταχτοπούτα. Η περίφημη χορευτική ομάδα του Πριγκιπάτου του Μονακό, μια από τις σημαντικότερες και πλέον καταξιωμένες ομάδες χορού παγκοσμίως, θα μας παρουσιάσει στην σκηνή της Αίθουσας Τριάντη την πιο ονειρική εκδοχή της Σταχτοπούτας όλων των εποχών!

Η εξέγερση της μύτης, των Νικολάι Γκόγκολ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Η κωμωδία «Η Εξέγερση της Μύτης», βασισμένη στα κείμενα των Νικολάι Γκόγκολ και Δανιήλ Χαρμς, σε σκηνοθεσία Φούλη Μπουντούρογλου, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», συνεχίζοντας την παράδοση της περσινής παραγωγής του ΚΘΒΕ «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον, που φιλοξενήθηκε σε Δημοτικά Θέατρα. Παίζουν: Χρύσα Ζαφειριάδου, Μαρία Καραμήτρη, Δημήτρης Μορφακίδης, Ειρήνη Μουρελάτου, Φούλης Μπουντούρογλου, Βασίλης Σπυρόπουλος, Θάνος Φερετζέλης.

Φθινοπωρινή Ιστορία, του Αλεξέι Αρμπούζωφ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΝΩΣΟΣ
Με τη Φθινοπωρινή Ιστορία σε μετάφραση της Παυλίνας Γαλανοπούλου και σκηνοθεσία Μάνιας Παπαδημητρίου, ανοίγει την αυλαία του το «Θέατρο Κνωσός» για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές που δείχνει πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή μπορεί να νικήσει το χρόνο και το βάρος του και να μας γεμίσει αισιοδοξία και κουράγιο. Παίζουν: Άννα Γεραλή, Λάμπρος Τσάγκας

Φράνκι και Τζόνι, του Τerrence Mc Nally

ΘΕΑΤΡΟ ALTERA PARS
H ρομαντική κομεντί Φράνκι και Τζόνι, που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, έρχεται στη θεατρική σκηνή του Altera Pars σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Σκευά. Παίζουν: Ιωάννα Παππά, Τάσος Ιορδανίδης.