«Μη σου τύχει», στο θέατρο Αθηνών

Η παράσταση «Μη σου τύχει» με την υπογραφή του Αιμίλιου Χειλάκη προγραμματίζεται για τη νέα σεζόν στο θέατρο Αθηνών.

«Μη σου τύχει», στο θέατρο Αθηνών

Η κλασική μαύρη κωμωδία του Γάλλου σκηνοθέτη και συγγραφέα, Φράνσις Βεμπέρ, «Μη σου τύχει…!» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Αθηνών, σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη και του Μανώλη Δούνια. Το σκηνοθετικό δίδυμο που έχει συνεργαστεί σε πολλές επιτυχίες, ειδικά του κλασικού ρεπερτορίου (αρχαία τραγωδία, Σαίξπηρ), αναλαμβάνει να διασκευάσει και να σκηνοθετήσει την κωμωδία του συγγραφέα που διακρίθηκε με το ξεκαρδιστικό "Δείπνο ηλιθίων".

Στο "Μη σου τύχει…!" δυο ξένοι μοιράζονται δύο διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου. Ο ένας είναι ένας απατημένος σύζυγος, που θέλει να αυτοκτονήσει, κι ο άλλος επαγγελματίας δολοφόνος, που θέλει απλώς να "εκτελέσει" τη δουλειά του. Μια οποιαδήποτε μέρα θα τα είχαν καταφέρει και οι δύο, όμως σήμερα θα τους πάνε όλα στραβά!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα κρατήσουν τους δύο ανδρικούς ρόλους, και μαζί τους θα ερμηνεύσει ένας ωραίος γυναικείος θίασος: Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου και Νίνα Φώσκολου.

Τα σκηνικά υπογράφει ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια η Μαρία Κοντοδήμα, τους φωτισμούς ο Νίκος Βλασόπουλος, τη μουσική επιμέλεια ο Δημήτρης Καμαρωτός και την κίνηση η Έλενα Γεροδήμου.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο στο θέατρο Αθηνών.

Πηγή: athinorama.gr