«Τι ζούμε, ρε;» ξανά στο «Άλσος»

Η υπερπαραγωγή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και αυτό το καλοκαίρι στο θέατρο «Άλσος».

«Τι ζούμε, ρε;» ξανά στο «Άλσος»

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στο Θέατρο «Άλσος» η επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε, ρε;» ανοίγει το δρόμο για τη νέα υπερπαραγωγή που θα δούμε το καλοκαίρι του 2023 με φόντο το καταπράσινο Πεδίον του Άρεως από την ίδια ζηλευτή ομάδα συντελεστών.

Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Στράτος Λύκος συμπρωταγωνιστούν στην εντυπωσιακή παραγωγή μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία από κοινού με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την φωτογράφιση του all star θιάσου που θα ανέβει στη σκηνή του «Άλσους» μας προετοιμάζουν για όσα θα δούμε φέτος πάντα με όχημα τη θετική διάθεση και την εύστοχη σάτιρα της Δήμητρας Παπαδοπούλου που στρέφεται προς την παράνοια της νεοελληνικής πραγματικότητας.

Η Μαρίζα Ρίζου βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από τις μουσικές επιλογές και τις ενορχηστρώσεις που θα επενδύσουν την παράσταση, ενώ ο Μανόλης Παντελιδάκης θα ντύσει την παράσταση με τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα κοστούμια του.