«Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο θέατρο Αθηνά

Το αστυνομικό θρίλερ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» έρχεται σε λίγες μέρες στο θέατρο Αθηνά με Συσσοβίτη, Ξυλά. 

«Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο θέατρο Αθηνά

Ανεβαίνουμε «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» και γινόμαστε μάρτυρες μιας εν ψυχρώ δολοφονίας Το διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ, που ενέπνευσε την κινηματογραφική επιτυχία του Χίτσκοκ "Dial M For Murder", έρχεται στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά από τον Αλέξανδρο Κοέν κι έναν εξαιρετικό θίασο.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Φαίη Ξυλά, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Αλέξανδρος Βάρθης και ο Γιάννης Στεφόπουλος, από 30 Ιανουαρίου καλούν το κοινό να γίνει μάρτυρας της εκτέλεση μιας εν ψυχρώ δολοφονίας, και πάνω απ’ όλα να παρακολουθήσει ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα.

Ο Τόνι και η Μάργκοτ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όταν στη ζωή της Μάργκοτ εμφανίστηκε ο Μαξ, σύννεφα σκέπασαν το γάμο τους και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας έγινε πλέον ορατό. Ο Τόνι παντρεύτηκε τη Μάργκοτ για τα χρήματά της και –τώρα που εκείνη τον απατά σκοπεύει να τη δολοφονήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Με σκοπό να πραγματοποιήσει το τέλειο έγκλημα προσλαμβάνει έναν παλιό γνωστό του, άνθρωπο του υποκόσμου. Όσα θα ακολουθήσουν, θα συμπαρασύρουν όλους τους ήρωες σ’ ένα σκοτεινό μυστήριο, όπου τα φαινόμενα απατούν. Την υπόθεση θα αναλάβουν να εξιχνιάσουν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και ο εραστής της Μάργκοτ.