«Η κόμισσα της φάμπρικας» στο θέατρο Καρέζη

«Η κόμισσα της φάμπρικας» σε δύο παραστάσεις στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» 

«Η κόμισσα της φάμπρικας» στο θέατρο Καρέζη

«Η κόμισσα της φάμπρικας», την τεράστια επιτυχία των Γιαλαμά και Πρετεντέρη που αναφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα της πάλης των τάξεων, θα ανεβάσει για δυο μοναδικές παραστάσεις η ερασιτεχνική ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα».

Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, 7 και 8 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», η ομάδα θα έχει τη μεγάλη χαρά να παρουσιάσει την ελληνική κωμωδία που και σήμερα είναι επίκαιρη, για να μας μιλήσει για τη «άρχουσα τάξη», για τον κομμουνισμό, για τις παραβατικές πράξεις.

Είναι ένας… πολιτικός ύμνος, αλλά ταυτόχρονα και ένα δυνατό love story,μεταξύ ενός φτωχού νέου και μιας δεσποινίδος της αριστοκρατίας, όπου το γέλιο βγαίνει αβίαστα, έρχεται να ανεβάσει τη διάθεση μας και να μας θυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς που ζουν οι ήρωες- και που ζούμε κι εμείς σήμερα- είναι το μόνο όπλο για να ξεπεράσουμε τα καθημερινά προβλήματα.

Η υπόθεση γνωστή: Ένας αστυφύλακας, μια πλούσια, ένας κλέφτης, ένας αριστερός και μια μεγάλη γκάμα ηρώων που θα σας κρατήσουν συντροφιά σε αυτές τις 2 παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων -ας σημειωθεί- θα διατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Διασκευή – σκηνοθεσία: Νάντια Παπαηλιόπουλου Βοηθός σκηνοθέτη ο ηθοποιός και παιδαγωγός Πέτρος Σπυρόπουλος.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 7 και Σάββατο Οκτωβρίου, στις 8:30 το βράδυ στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»
Με τη στήριξη και τη συνεργασία του εκπαιδευτηρίου «Ελληνοαγγλική Αγωγή»