Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ανακοινώνει διαδικτυακά το πρόγραμμά του

Η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Κατερίνα Ευαγγελάτου, θα ανακοινώσει διαδικτυακά την Δευτέρα 30 Μαρτίου, τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό

 

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ανακοινώνει διαδικτυακά το πρόγραμμά του

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου που κλείνει φέτος 65 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, επιδιώκει να ανταποκριθεί στα πρωτοφανή νέα δεδομένα που έχει επιβάλλει η πανδημία του φονικού ιού στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του: «Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του COVID -19 κι ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τον ανασχεδιασμό του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, μετά τα πρωτοφανή δεδομένα που ανέκυψαν.

Εν μέσω, ωστόσο, αυτών των δύσκολων καιρών, το Φεστιβάλ αποφάσισε να ανακοινώσει διαδικτυακά το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2020, στην αρχική του σύλληψη, από σεβασμό σε όλη την ομάδα που εργάστηκε γι’ αυτό και στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Κατερίνα Ευαγγελάτου, τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, θα απευθύνει ένα μήνυμα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Φεστιβάλ, που κλείνει φέτος 65 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
Αντιλαμβανόμαστε την αβεβαιότητα των ημερών, θέλουμε όμως να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για την πραγματοποίηση του φετινού προγράμματος, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Μένουμε σπίτι και εργαζόμαστε ευελπιστώντας πως θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να μας εμψυχώσει όλους, κοινό και καλλιτέχνες, μετά από αυτή την οδυνηρή δοκιμασία. Δεδομένων των συνθηκών, η προπώληση δεν θα ξεκινήσει επί του παρόντος».

Η ανακοίνωση του φετινού προγράμματος θα γίνει μέσα από τα social media του Φεστιβάλ.