Σπυριδάκης για Ολυμπιακό: «Ρε μ... Είσαι και Ολυμπιακός και δεν μπορείς να διαβάσεις;»

Η ατάκα του Τάκη Σπυριδάκη... «όλοι οι προεδράρες, λαμόγια πλην του Ολυμπιακού»

Σπυριδάκης για Ολυμπιακό: «Ρε μ... Είσαι και Ολυμπιακός και δεν μπορείς να διαβάσεις;»

Ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Δήλωνε πάντα αριστερός και Ολυμπιακός. Μάλιστα σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις του δεν απουσίαζε το ερυθρόλευκο χρώμα.

Σε μια από αυτές, στην Athens Voice περιέγραφε ο ίδιος: «... Στρατό έκανα στο Νεοχώρι της Ορεστιάδας. Στην αρχή πήγα να το παίξω κατάθλιψη προκειμένου να τη γλιτώσω, αλλά το σταμάτησα. Για να τη βγάλω καθαρή διάβαζα συνέχεια στο φυλάκιο που φυλούσαμε, μήπως μπουν οι κομμουνιστές και οι Τούρκοι. Παλιότερα έστελναν μακριά τους πολιτικά αντίθετους. Την εποχή που πήγα εγώ έστελναν τους “παραβατικούς”. Μια χαρά συνεννοήθηκα μαζί τους. Μάλιστα θα μπορούσε να γίνει και ταινία η σχέση που ανέπτυξα μ’ ένα παιδί. Του έλεγα. “Καλά, βρε μαλάκα, 20 χρονών και δεν ξέρεις να διαβάζεις; Είσαι και Ολυμπιακός και δεν μπορείς να διαβάσεις τα νέα της ομάδας σου;”. Έτσι ξεκινήσαμε μαθήματα. Όταν παίχτηκε η “Γλυκιά συμμορία” με περίμενε απ’ έξω με μια αγκαλιά λουλούδια. Απίστευτα συγκινητικό....».

Διαφήμιση: Όταν ο Σπυριδάκης υποδυόταν τον Ψωμιάδη κι έκανε μεταγραφή τον Πίου (vid)

Σε μια άλλη συνέντευξή του, στο Πρώτο Θέμα είχε πει: «Άκου να σου πω», είπε με σημασία. «Όλοι οι προεδράρες, λαμόγια πλην του Ολυμπιακού. Είμαι από την Αίγινα και τον Πειραιά...»