Δωρεάν στην Αττική το Σαββατοκύριακο: Stand up comedy, Θέατρο Σκιών, Γιώτα Νέγκα και... μέλι

Εκδηλώσεις τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε χωρίς... ευρώ

Δωρεάν στην Αττική το Σαββατοκύριακο: Stand up comedy, Θέατρο Σκιών, Γιώτα Νέγκα και... μέλι

Υπάρχουν τρόποι να περάσει κάποιος δωρεάν το Σαββατοκύριακο στην Αττική χωρίς να κλειστεί στο σπίτι του. Μπορεί να γελάσει με Stand up comedy, να απολαύσει Θέατρο Σκιών, ή να ακούσει τη Γιώτα Νέγκα με γεύση... μελιού.

Όσον αφορά την επιλογή του Stand up comedy αναλαμβάνουν να σας κάνουν να γελάσετε η Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2019: Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί, η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης μοιράζονται την ίδια σκηνή, αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, μέσα από το πρίσμα του stand up comedy.

Από 28 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2019: Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Άλλη επιλογή είναι το Θέατρο Σκιών, στο πλαίσιο των «Φθινοπωρινών Γιορτών στην πόλη 2019», του Αγίου Δημητρίου.
Τα παιδιά που τόσο πολύ αγαπούν τον Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου και για δέκα συνεχόμενες ημέρες να απολαύσουν παραστάσεις από τα θέατρα σκιών των σπουδαίων Ιωάννη Αθανασίου και Τάσου Κώνστα, κάθε μέρα σε μια διαφορετική πλατεία της πόλης.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγ. Δημητρίου θα ανέβει η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι πειρατές» (Ιωάννης Αθανασίου).

Μπορείτε επίσης να ταξιδέψτε με τη μελωδική φωνή της Γιώτας Νέγκα στη Γιορτή Μελιού στην Κερατέα, σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη θα πάρει η Ζωή Παπαδοπούλου.

Η Γιορτή Μελιού στην Κερατέα ξεκίνησε το 1999 με πρωτοβουλία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Κερατέας και του Δήμου Κερατέας. Από την πρώτη χρονιά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον παραγωγών από όλη την Ελλάδα και προσέλκυσε επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και από άλλες πόλεις της Αττικής.