«12ο Φεστιβάλ Πλαταιών»: Σόου... στον αέρα και αφιέρωμα στην Αρβανίτικη Παράδοση

Το Φεστιβάλ επιστρέφει δυναμικά μετά από την περσινή αναβολή του, ως ένδειξη πένθους για τις ψυχές που χάθηκαν στο Μάτι.

«12ο Φεστιβάλ Πλαταιών»: Σόου... στον αέρα και αφιέρωμα στην Αρβανίτικη Παράδοση

Το «Φεστιβάλ Πλαταιών» ξέρει σίγουρα να συναρπάζει το κοινό του, αφού η αερολέσχη της Θήβας αναλαμβάνει την επίδειξη σόου με αεροπλάνα και ελικόπτερα που σου κόβουν την ανάσα.

Οι Πλαταιές είναι το καθορισμένο μέρος συνάντησης του αεραθλητισμού, όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα του είδους στην πίστα αιωροπτερισμού που διαθέτει ο Κριθαιρώνας.

Το Φεστιβάλ κρατάει για 4 μέρες - από Πέμπτη 1η Αυγούστου μέχρι Κυριακή 4 Αυγούστου - και εκτός από τα σόου στον αέρα, περιλαμβάνει επιδείξεις αλεξίπτωτων πλαγιάς, ημερίδες για την ιστορία του τόπου, κωμικές παραστάσεις από τον Λευτέρη Μητσόπουλο, εκδηλώσεις ζωγραφικής και εικαστικών, αθλητικά αγωνίσματα και πολλές ακόμα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα, την τελευταία μέρα της διοργάνωσης, θα γίνει μια μεγάλη γιορτή, για να τιμήσουν τους Αρβανίτες. Ένα αφιέρωμα προς την «Αρβανίτικη παράδοση», με καταξιωμένους καλλιτέχνες περιμένει όλους όσους παρευρεθούν στο Φεστιβάλ.

Tip: Οι Πλαταιές απέχουν μόλις μια ώρα από την Αθήνα. Είστε έτοιμοι για μια μικρή απόδραση;