Opening με ομαδική έκθεση στη γκαλερί Alma

H γκαλερί ALMA υποδέχεται την νέα σεζόν με μία έκθεση συνεργατών στον εκθεσιακό της χώρο στην Αθήνα την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Opening με ομαδική έκθεση στη γκαλερί Alma

Η γκαλερί Alma υποστηρίζει με συνέπεια, σταθερότητα και γνώση την σύγχρονη καινοτόμο καλλιτεχνική έκφραση. Μια νέα εικαστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και ο χώρος μας την υποδέχεται με έργα των Σύλβιας Αντωνιάδη, Γιώργου Καζάζη, Χαράλαμπου Κατσατσίδη, Τάσου Μισούρα, Μιχάλη Μανουσάκη, Ανδρέα Βούσουρα, Ειρήνης Ματσούκη, Ζαχαρία Παπαντωνίου, Μάρτιν Ντόνεφ, Αλέξανδρου Μαγκανιώτη, Βάνας Φερτάκη, Αλέκου Κυραρίνη, Κώστα Λάβδα, Θεόφιλου Κατσιπάνου και Μάριου Φούρναρη.

Δεκαπέντε καλλιτέχνες-συνεργάτες της γκαλερί με σημαντική παρουσία στον χώρο των εικαστικών τεχνών. Δεκαπέντε διαφορετικές γραφές που «συνομιλούν» μεταξύ τους, και, παράλληλα, αντανακλούν την ουσιαστική σχέση και την επαφή των δημιουργών τους με τον κόσμο, γίνονται προβολές των βιωμάτων και των ιδεών τους, επιβεβαιώνουν την ποιότητα της πλαστικής τους γλώσσας, καταγράφουν τη συνοχή και τη συνέπεια των αναζητήσεων και των επιλογών τους.

Η γκαλερί παρουσίαζει, προβάλλει και στηρίζει εικαστικούς δημιουργούς, παλαιότερους και νεώτερους, χωρίς να βάζει διαχωριστικές γραμμές και στεγανά στις επιλογές της, αφού αυτές εκτείνονται και καλύπτουν, με πνεύμα ανοιχτό και ελεύθερο, όλες τις μορφές και τα είδη της τέχνης . Ο καλλιτέχνης, το έργο τέχνης και το κοινό ορίζουν τις τρεις βασικές παραμέτρους της φιλοσοφίας και της πολιτικής της γκαλερί, η οποία επενδύει στην επικοινωνία και την εξωστρέφεια, εμψυχώνει τις συνεργασίες και τη συλλογικότητα, προσανατολίζεται και στοχεύει στην παρουσίαση νέων και πρωτότυπων προτάσεων.

Καλλιτέχνες:
Ανδρέας Βούσσουρας, Χαράλαμπος Κατσατσίδης, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Αλέκος Κυραρίνης, Κώστας Λάβδας, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Μιχάλης Μανουσάκης, Τάσος Μισσούρας, Ειρήνη Ματσούκη, Μάρτιν Ντόνεφ, Βάνα Φερτάκη, Μάριος Φούρναρης, Γιώργος Καζάζης, Σύλβια Αντωνιάδη.

Επιμέλεια Έκθεσης: Γιάννης Μπόλης, Ιστορικός Τέχνης

Ημερομηνία:
Από: 13/09/2018 Εως: 25/09/2018
Εγκαίνια: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, 20.00
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη & Σάββατο: 12:00-16:00
Πέμπτη & Παρασκευή: 12:00 - 20:00

Τοποθεσία:
Γκαλερί alma Contemporary Art Gallery, Υψηλάντου 24, Κολωνάκι

Eισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ: 2114003160 | www.galleryalma.com

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox